lauantai 3. tammikuuta 2015

Päivittelyä

Fero on saanut nyt kipulääkettä, jospa se hieman ärtyisyyttä vähentäisi. Lisäksi keskiviikkona käymme ihan lääkärin juttusilla, tosin en tiedä, onko sen vaivoille mitään realistisesti tehtävissä... Veljeni sai kunnian asentaa koiraportin makkarinoviaukkoon ja Feron on siis tarkoitus viettää siellä nyt päivänsä töitteni alkaessa. Alku ei ole lähtenyt kauhean mukvasti käyntiin, sillä hoffi on aika ahdistunut portin takana. Se on sen verran pehmeä kaveri, että olen käynyt haukkumisesta ja porttia vasten hyppelystä kieltämässä. Kyllä iso otus on aina ajan kanssa vankeuteen rauhoittunut, mutta jännitän hieman, miten maanantaina päivä menee. Vielä on onneksi pari päivää aikaa harjoitella!

Harjoittelusta puheen ollen, kävimme Gatsbyn kanssa pelastuskoirailun hallivuorolla ja voihan käpy sentään! Alkuun meni kivasti, sitten piti vähän urista Wictorille, mistä pääsi jäähylle hallin ulkopuolelle. Pariin kertaan tätä ja taas käyttäydyttiin. Sitten kahdelle koiralle tuli keskenään pientä kinaa ja Käpy päätti räyhätä mukana. Lopulta saimme edes jotain aikaiseksi (muutakin kuin omistajan hermojen menetyksen!) ja Gatsby teki kivasti keskittyessään. Esim. toisten koirien pujottelu tai niiden kulkeminen meidän ohi ei häirinnyt kauheasti. Välillä kontakti rakoili, mutta en muista koska olisi näin kivasti mennyt! Paikallaolot meni myös ihan mukavasti, mitä nyt vaihtoi asentoa Iriksen komentaessaan omaa koiraansa maahan! Pieni huomautus minulta ja asennonpalautus eikä mennyt koirani enää hämyyn! Päteväkin se siis osasi olla!

Loppukevennyksenä esittelen vielä Janne-pukin joulutuomiset koiralaumalleni! Aivan mahtavan iso saalis kaikkea mukavaa, kuten kuvasta näkyy! Eddiekin oli kovin kiinnostunut sohvalla tapahtuneesta kuvaussessiosta :D

Siinä on luuta ja namia jos jonkinmoista! Ja suurinosa käy vielä Ferollekin ♥

Voisikko lopettaa sen kuvaamisen ja antaa mun maistaa vaikka joka lajia, jookosta?

2 kommenttia:

  1. Plääh, kurjaa, että koirilla on vähän kähinää. Nuo kivut tietysti ymmärrettävästi saa pinnan kireälle. Toivottavasti kipulääkitys tepsii! Aksulla alkoi muutamien päivien jälkeen näkyä selvä ero sen olemisessa. Parin viikon jälkeen se oli kuin uudestisyntynyt! Toivottavasti teillä käy samoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juuri tälläistä ihanaa tsemppiä tähän tilanteeseen kaivataankin! ♥

      Poista