lauantai 2. toukokuuta 2015

RTK1 Wirneen Ikiliikkuja

Nysse sitten tapahtu! Meinaan uusi hieno titteli nimen eteen sekä tietenkin askel eteenpäin uusia kohelluksia kohti AVOimessa luokassa! Gatsby oli yllättävän kiltti ennen kehää vuoroa odotellessa, mutta kyttäsi minua sekä teki pienestäkin eleestä jotain palkan toivossa. Se oli aivan työnarkomaani asenteella ja niinpä videossakin kuuluu pienoisia vienoisia äännähdyksiä, joista meitä yleisvaikutelmasta pisteen verran rokotettiinkin. Muuten se oli alun haahuiluja lukuunottamatta hyvin kuulolla ja halli oli kivan rauhallinen tänään, mikä oli ihanaa! Kukaan ei aksannut eikä pahemmin kiljunut (paitsi Käpy :D)

Muuten menetimme pistetitä siis ekan kyltin uusimisesta, kun Käpy halusi katsella maisemia eikä rally-tokoilla. Tämän jälkeen yksi kontrollivirhe sekä vino maahanmeno, kuten videoltakin näkyy. Lisäksi Gatsby halusi tänään pakitella ja istuikin yhden kyltin päälle, josta sainkin huomautuksen paperiin "jätä kylteillä tilaa koiralle". Ikuisuusongelma näyttäytyy jälleen! En tiedä miksi, mutta pelkään suorittavani liikkeet väärässä kohdassa joten liimaudun mielelläni lähelle kylttiä. Kaikissa liikkeissähän tämä ei haittaa, mutta osassa senkin edestä!

Loppusaldona kuitenkin 91/100 pistettä ja tuomarin kommentti paperissa "Hyvin ohjattu innokasta koiraa!" joka teki mieleni iloiseksi. Plus hieno mitali sekä hyvä mieli onnistumisesta!

Tarjolla oli myös hassuttelu möllirata, jolla oli kylttejä kuten "vilkuta yleisölle" tai "ohjaaja heiluttaa häntää". Tämä ei mennyt ihan yhtä hyvin kuin kisarata, sillä hieman ennen omaa hömppäilyvuoroamme pari koiraa rähisi toisilleen, mikä sai Gatsbyn keirrokset katttoon. Niinpä se otti myös rähinäasenteen messiin ja kun möllirataa ei oltu aidattu yhtä tehokkaasti kuin kisarataa, niin Gatsby näki sitä katselevia koiria radalta. Yhdelle varmasti suuria tappajan elkeitä näyttäneelle mittelspitzille pitikin sitten alkaa kesken rähjäämään. Sain kuitenkin koiran takaisin hanskaan, parit hullut pomput se päätti tehdä purkaakseen jännitystä, mutta loppu rata menikin jo kivasti. Ensin jäi hirmuinen ketutus, kun jäi hieman ikävä maku suuhun rähinäinnistä, mutta sitten tajusin kuika hyvin Gatsby pystyi siitä huolimatta toimimaan. Eteenpäin mennään koko ajan ja ei ole montaakaan viikkoa siitä, kun olisimme jättäneet radan suosiolla ensimmäisen murinan jälkeen. Onnistunut päivä siis kuitenkin!

Ylpeä mitalisti :D

17 kommenttia:

 1. Onnea!:) Kivan näköistä menoa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meno tuntui itsestäkin aika hyvältä vaikkakin koira oli melkoisen innokkaalla tuulella!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Onnea! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Alun jälkeen fiilis oli ihan hyvä jopa ohjaajallakin! :)

   Poista
 3. Ihanan innokasta menoa! minkäs kokoinen Käpyläinen on nykyään? Näyttää videolta hieman miehistyneen sitten viime näkemän (tai sitten video leventää toisen hartioita :)) Pieni uroshan se vieläkin on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Käpyläinen on ainakin omasta mielestään isoin MIES maailmassa! Se paino 21 kiloa, kun käytiin hakemassa reilu kuukausi sitten nenäpunkkilääkkeet lääkäriltä, mutta sen kyljissä oli inasen liikaa tavaraa. Olen nyt ruokkinut sitä maltillisemmin, mutta en ole punninnun viime aikoina. Säkä on mielestäni pysynyt samana, mutta on siinä munkin mielestä pojumaisuutta alkanut näkyäkin :) Tosin, tänään nähtiin rallykisoissa taas ihan samankokoisen ainakin näköinen narttu, joka oli vielä työlinjainen...

   Poista
  2. Käpy näyttää videolta saman kokoiselta kun Priya mutta vähän miehisemmältä :) Priya on 50cm/18-19kg. Priya painoi sillon luustokuvissa tuon 21kg :D Tosin sillä oli "vähän" ylimääräistä silloin..

   Poista
  3. Ainakin mukamas mittasimme tikulla Gatsbyn 53,5 cm korkiaksi ja uskoisin sille sen 20 kiloa olevan aika passeli paino. Ehkä se on se agi, joka on sille lihaksia kasvattanut?

   Poista
 4. Mahti Gatsby! Hurjasti onnea :)

  VastaaPoista
 5. Onnea taitavalle parivaljakolle! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea taitavalle parivaljakolle! :)

  VastaaPoista
 7. Vau onnea! Mukavannäköistä menoa ja kylläpä Gatsby kääntyy näppärästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Gatsbyn kanssa on noita käännöksiä tehty jo ihan pikkupennusta, toki vieläkin olisi varaa parantaa, mutta aika hieno pikku peppu sillä kuitenkin on :D

   Poista