keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Mätsärit!

Me tulimme, näimme ja voitimme omistajaa kalvaneen suuren pelon! Gatsbyllä lähenee ihan viralliset näyttelyt ja olen ollut melko huolissani sen käytöksestä. Sen urosrähinä kun on rönsyillyt välillä "rähistään kaikille!" uhoamiseksi. Meillä piti olla virallisissa näytelmissä sekä tuttuja että ihan handlerikin, mutta olemmekin menossa ihan keskenämme kenneliämme edustamaan ja minä vielä puikoissa. En ymmärrä näyttelyistä mitään ja pelkäänkin oman epävarmuuden heittävän vettä Gatsbyn ärripurri myllyyn, mutta näillä eväillä mennään. 

Työkaverin yllyttämänä suuntasimmekin tänään nokkamme harjoittelumielessä mätsäreihin. Menimme ensin ilmoittautumisen lähelle vain pyörimään ja fiilistelemään. Koska koirani oli sitä mieltä, ettei viitsinyt koko maailmalle äristä vaan käyttäytyi jopa iholle päästettyjä lajitovereita kohtaan vain innostuneesti, niin ilmoitin meidät lopulta itse koitokseen.

Pieni mätsärieläin!

Itse kehässä se viis veisasi kehäkaverista, koska kehän ulkopuolella oli iki-ihana Neea... Ensimmäisellä juoksukierroksella koirani vetikin erittäin hienostuneesti suoraan ihanaisen tyttösen luo ja melkein kamppasi minut änkiessään eteeni. Sulavaliikkeistä yhteistyötä ala team Käpy & Katana! Tuomari oli kuitenkin mitä ystävällisin, antoi vinkiksi pistää noutajahihnani aivan ylös ja minun hokiessa "ohi"-käskyä toinen kierros meni jo ihan siedettävästi. Gatsby antoi myös tutkia itsensä kiltisti eikä pussannut tai pomppinut tuomaria päin kertaakaan! Tosin se ei nähtävästi seisonut kauhean nätisti, sillä tuomari itse korjasi sen jalkojen asentoa. Tuomari myös kohteliaasti oli miettivinään ja sanoi päätöksen olevan vaikea, mutta meidän esiintymisellä en mitään muuta kuin sinistä nauhaa odottanutkaan!

Kaikkien sinisten kehään osui sitten myös se suurin häiriö, eli Neea-villis, mutta hämmästyksekseni sain koirani juoksemaan sen ohi (juoksuttivat meidät pareittain) ja Neea sai juosta meistä ohi! Tämä jos mikä oli saavutus sinänsä! Meidät käteltiin ekojen joukossa ulos kehästä, mutta ei edes harmittanut! Gatsby käyttäyti paljon odotettua paremmin ja lähdimme kotiin mieli korkealla! Ties vaikka joskus vielä mätsäreihin eksyisimme toistekin :) Kiitos siis Lemmikkikellari Riemulle erittäin mukavasta tapahtumasta!

Ps. Paikanpäällä oli myös koirien kuvaus ihan ilmaiseksi, mutta en malttanut odottaa kuvan tupsahtamista sähköpostiini, koska hyvä fiili oli pakko jakaa nyt heti välittömästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti