perjantai 6. toukokuuta 2016

Long time no see

Haku+agi=rauniot (Kuva Minna Karjalainen)
Ja koska viime päivityksestä on pieni ikuisuus, väliin on ehtinyt aivan liikaa kaikkea. En edes tiedä, mistä lähtisin vyyhtiä purkamaan.  On ollut onnistunutta agiliitoa sekä hvää käytöstä hallilla ja sen ympäristössä. On ollut myös ei niin hyvää käytöstä pelastuskoiratreeneissä, mutta sitäkin tehokkaampaa nenun käyttöä. Olen ollut hyvä ohjaaja, olen ollut huono ohjaaja. Olen tehnyt liikaa töitä, koira on ehkä syönyt yhden mittalusikan sekä purkin kannen kostoksi. Muuten ei ole oireillut omistajan tylsyyttä. Eli perus harrastamista ja koiraeloa on näihin viikkoihin mahtunut. Yksi kohokohta oli kuitenkin vihdoinkin Kouvolan raunioilla käyminen, josta päätinkin tähän postaukseen turinoida sekä kuvia liitellä!

Gatsby mennä vipelsi raunioilla sekä pimeässä talossa kuin tyhjää vain. Sitä ei hirvittänyt pimeät paikat tai oudot alustat. Rakennuksessa oli hauska pullomeri, jonka läpi tuo tepasteli kuin se olisi ennenkin moisessa kahlaillut. Alkuun se innostui hieman liikaa ihanan Minnan hajusta ja päätti aloittaa uransa haukkuvana koirana. Minna oli korkealla ja koirani jäi haukkumaan piilon ympärille. Se yritti sitkeästi keksiä keinon päästä ylös ja räkytti samalla mammaa apuun. Muilla maalimiehillä onneksi ilmaisutkin toimivat niin raunioilla kuin rakennuksessakin. Gatsby ilmaisi kiltisti myös lyhyeltä matkalta ja viiletti innoissaan betoniputkia pitkin minun ja eksyneen välillä. Treenit olivat todella antoisat ja vaikka koiran pääkoppa joutuikin aika kovan työskentelyn uhriksi, niin todella hienosti Gatsby jaksoi!

TUUU KATTOOOON! (Kuva Minna Karjalainen)

Pakko vielä laittaa pari riviä agilitystä, josta on tullut meidän viikon kohokohta. Leijunta on armollisesti jatkunut. Minä olen kehittynyt ja onnistunut. Liikkunut rohkeammin, pistänyt töppöstä toisen eteen sekä pyörinyt tarkoituksenmukaisesti ympäri kenttää. Koirani on osoittanut jälleen olevansa liiankin herkkä ohjausten lukija ja ollut erittäin kiltti pieni agikiituri. Sitä on kehuttu ja syystä! Ohjaajamme muun muassa ihaili Gatsbyn pehmeää hyppytekniikkaa sekä poikkeli on tehnyt nyt aivan supereja puomeja sekä A esteitä! Kouluttajamme on ollut lopussa odottavalla alustalla valmiina vahvistamaan oikeaa kontaktia eli kun Gatsby alkaa laskeutua, niin hän laittaa namin alustalle. Näin on kaikki hiippailu ja pikku hiljaa valuminen jäänyt pois! Eli apukäsiä vain kehiin ja hvä tulee! Tosin pieni possuni päätti tehdä taas hieman liian räjähtävän keinun, joten otimme sinnekin loppuun alusta. Ovela touhotin keksi alustan keinun puolessavälissä ja oikaisikin sivusta eikä mennyt keinua loppuun. Vain yksi onnistunut varkaus johti siihen, että koirani alkoi keskellä keinua vilkuilla keinun ohi, joska alustalla olisikin jo nami, jolle karata. Onneksi saimme loppuun vielä onnistumisenkin, mutta miksi sen pitääkin aina olla niin, että kun yhden ongelman saa korjattua niin uusia tulee tilalle?

Välillä on hyvä pysähtyä vain poseeraamaan (Kuva Minna Karjalainen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti