maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kisamaista rallya





Meillä oli kisamaiset treenit tänään rallytokossa rataantutustumisineen ja oikein kirjallisin palautteineen kaikkineen! Kyllä siitä sai ihan pienen jännityksen itselle aikaiseksi, kun olikin kaksi silmäparia hiljaa menoamme tuijottelemassa... Oma meininki on melko lyllertävää ja säälittävää, mutta Gatsby oli vaihteeksi taitava. Heti ekalla kyltillä saimme -10 tosin, sillä odotin itse liian pitkään ennen liikkeelle lähtöä ja tuo nousi ylös. Olisi siis kannattanut uusia, mutten ollut tilanteessa varma, joten päätin jatkaa. 

Saimme palkata kesken "kisan" ja palkkasin kahdessa kohdassa. Ekassa palkkasin maahan vahvistaakseni maassa pysymistä (joka auttoi selvästi tooooosi paljon) ja juoksemisen jälkeen (mistä johtuu myös Gatsbyn poikittaminen). Olin yllättynyt ettei 270°:n käännöksessä vasemmalle (ekan suoran vika kyltti) tullut virhepisteitä vaikka Gatsbyltä jäi hieman liike kesken ja jouduin kehottamaan sitä korjaamaan useamman kerran. Juosten pujottelu on juurikin niin katastrofaalisen näköistä kuin miltä se tuntuikin. Välit tuntuivat aivan liian pieniltä jo kuivaharjoitellessani ilman koiraa ja siinä sitten yritin osua oikeisiin väleihin, pitää vauhtia yllä ja olla astumatta Käpyn tassulle... Vähän haastavaa oli! 

Muuten Käpyli oli hienosti kuulolla, spiraalimme meni tuomareidenkin mielestä hyvin (joka on ollut itselleni aika haastava liike jostakin syystä) ja muistin puhua tarpeeksi! Meininkiämme kehuttiin iloiseksi ja Gatsbyä taitavaksi. Sitähän se on ♥ Sen kanssa vaan on niin mukava tehdä asioita, kun se on selvästi kuulolla ja kiinnostunut hommista!

Huonoina uutisina mainittakoon, että emme mahtuneet Lempäälän kisoihin vaikka ilmoittauduin heti keskiyöllä... Pyh ja pah. Varapaikatkin olivat jo tupaten täynnä. Milläköhän ilveellä sitä joskus sitten kisoihin saisi itsensä ängettyä? Noh, ainakin lauantaina käymme epävirallisissa kisoissa korkkaamassa kisauramme. Voipi olla, että niiden jälkeen olen enemmän kuin huojentunut, ettemme päässeetkään oikeisiin kisoihin vielä tässä kuussa ;)

4 kommenttia:

  1. Hienon näköistä menoa, hyvä te!!
    Harmi ettei kisoihin mahtunut, kesällä tuntuu olevan muutenkin niin vähän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vielä on parannettavaa lähinnä hihnan yläpäässä ;) Mutta sitähän varten myö harjoitellaan!

      Sanopas muuta! Ärsyttää ihan sikana! Toisaalta ei mikään ihme, että nyt on hirmu tunku kun laji on vasta viralllistunut, mutta olis itekin kiva päästä kokeilemaan...

      Poista
  2. Oo, video! Mä saatoin ehkä vihdoin jopa tajuta jotain tästä lajista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että ajattelin sun arvostavan liikkuvaa kuvaa :D

      Poista