torstai 19. kesäkuuta 2014

Niin ne naperot vaan kehtaakin kasvaa

Gatsby täytti tänään 11 kuukautta ja kohta se on jo humanistimatikallakin vuoden! Kauhiaa! Melkein synttäreiden kunniaksi kävimme taas pelastuskoirailemassa hyvällä menestyksellä. Metsässä haisi ihmisenkin nenään elukalta, joten ei ihme, että myös koiria kiinnosti välillävähän väärätkin hajut. Kerran Gatsbykin meinasi olla tulematta kertomaan löydöstään, sillä nenu liimautui maata nuuskuttamaan. Hyvin kuitenkin heräsi takaisin hommiin muistutuksesta ja kaiken kaikkiaan treenit sujuivat. Gatsbyllä oli hyvä meininki, ryysäämistä oli mielestäni hitusen vähemmän kuin esim kuukausi sitten (toki edelleen ryysää) ja penska tarjosi ihan itse sahaamista taas! 

Ja koska  olimme jo märkiä, niin lähdimme lopuksi vielä tutulla kolmikolla riehumaan (tai siis koirat riehuivat) ja saimme mukaan söpön kahdeksan kuisen lagotto tytönkin. Aluksi Gatsby huomasi vähän liiankin hyvin tämän uuden tuttavuuden olevan TYTTÖ ja sain komentaa sen useita kertoja toisen pyllystä pois. Hieman pientä koiraa lisäksi jännitti isojen leikit ja muut lähinnä innostuivat sen komenteluista. Gatsby alkoi onneksi kuunnella yhteistä komentoa ja ymmärsi jopa aina joskus antaa toiselle hieman tilaakin. 

Märkä Käpy treenien jälkeen. Mitat 11 kuukautisena n. 55 cm ja 18 kg.

Feron maha ei ole vieläkään kunnossa, mutta se sai nyt jotain Eukanuban extra spessua masuruokaa, joka on ainakin toistaiseksi toiminut kohtalaisesti. Aika paljon nappulalla tulee taas tavaraa (ja usein), mutta vesi ripaskalta olemme kuitenkin toistaiseksi säästyneet. Samoin yöt on pystynyt pidättelemään, mitä nyt aamulla herättyään ja intoiltuaan teki kasansa olohuoneeseen minun pukiessani. Ärsyttää eniten se, kun tuon masuoireilun syytä ei vieläkään ole saatu selville. Pyh. Onneksi hoffilainen on muuten hyvävointisen oloinen, mitä nyt aivan törkeän laiha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti