tiistai 9. joulukuuta 2014

Gatsbyn rallya videoin

En ymmärrä, miksi en meinaa millään saada näitä videoita onnistumaan... Nytkin ensimmäinen on erikokoinen, ymmärtää ken pystyy! Mutta ne ovat nyt kaikki samassa postauksessa ja toivottavasti toimivatkin vielä! Treenikaverini Johanna kiltisti kuvasi meille menoamme :) Olen melkoisen tyytyväinen siihen, että palkkasin vain kahdesti väleissä ja vain lelulla. Hyvin oli silti koiruli kuulolla!

TOKO ihmiset huomio! Tiedän, että seuraamisemme ei kelpaa lähellekään ja videossa näkyy muutamia todella vinoja peruasentoja sekä eteentulemisia. Niitä työstetään.

Tässä tapahtui se klassinen virhe, eli heti kun videoidaan, niin pitää mokata ekalla kyltillä! :D Lopussa näin parhaaksi pitää taukoa, sillä alkoi kuulua melkoinen rähinä. Olen niin onnellinen, että pystyimme taas tekemään ilman hihnaa eikä Käpy vaikuttanut missään vaiheessa suurelta karkausriskiltä! Ei edes toisten koirien huutaessa. Pätevä poikkeli!Toisessa videossa näkyy hyvin kuinka lähestyvät ihmiset häiritsevät pikku Ikipusuttelijaani! Tällä kertaa ei kuitenkaan karannut tervehtimään kouluttajaamme eikä kuvaajaamme! Tässä Ikiliikkuja tekee ikiliikkujaa! Tuota looppia siis voi tehdä oikeasti loputtomiin, jos haluaa! Minä en osaa laskea (on sitten harvinaisen vaikeaa!) ja sen takia käymme peruuttelemassa useampaan otteeseen. Olen kuitenkin tyytyväinen kuinka hyvin Gatsby toimi myös oikealla. Osasin ottaa myös kerrankin tarpeeksi tilaa pylrähdyksiin, viimeksi kun kyltit vain lentelivät paimenen pomppiessa ympyröitään! Onnistuin myös heittämään loppupalkan suoraan koiraa päin... Onneksi on pehmeä lelu!Ps. Huomatkaa uusi hieno treenitasku! ♥

4 kommenttia:

 1. Ihanan iloista ja hienoa menoa! Ehdottomasti lisää videokuvaa blogiin, siistiä. :-) Ai että Gatsbyläinen on komistus.

  Ps. Treenitasku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käpy on iloinen pikku komistus! ♥

   Mä sain vetäjältäkin kehuja uudesta taskusta! Olen kyllä tykännyt todella paljon!

   Poista
 2. Kivat videot ja ihana huiskuhäntä! Näkee selvästi, että Gatsby tykkää rally-tokosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta rally on sopinut meille lajina hyvin! Saa olla hauskaa ja hupsutella :) Emännänkin vire pysyy hyvänä! :D

   Poista