torstai 9. heinäkuuta 2015

Koirankarva ajatuksistasi

Seuraa erittäin tärkeä ilmoitusluontoinen asia eli päivitin blogin ulkonäköä uuden bannerin voimin. En osaa päättää onko se tarpeeksi symmetrinen, onko värit hyviä tai muutenkaan onko siinä jotain korjattavaa. Olen nyhjännyt, korjaillut sekä viilannut ja nyt alkaa tulla se sokeus kera turhautumisen omaan räpellykseen. Eli nyt olisi vapaan sanan paikka niillä, jotka blogini joskus avaavat verkkokalvojaan kiusaamaan. Onko hyvä? Eikö ole hyvä? Pitäisikö jotain muuttaa? Olisiko banneri paremman näköinen esim vähän kapeampana?


Ei, juu, ehkä, mahdollisesti?

10 kommenttia:

 1. Tosi hieno banneri. Vaikka on aika voimakas tausta niin ei vaikuta yhtään siltä, että olis liikaa kaikkea. Vielä blogin tausta mätsääväksi tai vaikka pelkästään valkoiseksi niin avot.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pelkäsin juurikin sitä, että onko tuo vähän "paljon". Yritin aikaisemmin leikkiä noilla blogin tausta ym. asetuksilla mutta en löytänyt mitään mieluisaa, joten jäi tämä vanha. Ehkä kokeilen vielä uudestaan :)

   Poista
 2. Tosi hieno! Aivan ihanat kuvat ihanista pojista. ♥ Ja väri, täydellinen! Jos hakemalla haetaan niin ehkä voisi olla vähän kapeampi? Tai luultavasti auttaa, jos just blogin taustaväriä vähän säätelee samansävyiseksi.

  TOSI HIENO! TYKKÄÄN! PEUKKU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muokkasin tota tosiaan kahdestikin kapeammaksi, jolloin se mielestäni myös parani. Nyt kuitenkin kokeilin eri ulkoasua blogiin, joka on aika harmaa, jolloin banneri voisi olla väriläiskänä hieman isompi?

   Poista
 3. Hieno banneri! Tykkään väreistä, ei ole ollenkaan liikaa :)

  VastaaPoista
 4. Tää söi mun kommentin!
  Mä kerron sit maanantaina :P
  (Mut oikein kiva on!)

  VastaaPoista
 5. Omaa silmää miellyttää aina eniten se, jos tekstien tausta on valkoinen. Bannerissa ei kyllä ole mitään valittamista, se on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen pähkäilly, että olisiko tekstin tausta parempi vaaleampana. Teksti itsessään ei myöskään ole täysin musta. Mutta mustaa testiä ette tule saamaan valkoisella taustalla. Erityisopettaja on minua ohjeistanut, että musta ja valkoinen ovat tutkitusti silmille liian iso kontrasti. Ruudulta muutenkin on hitaampi lukea kuin paperilta, mutta varsinkin yhtään lukihäiriöisellä ihmisellä jo värillinen paperi helpottaa tekstin hahmottamista. Mutta kiitos palautteesta! Katsotaan johtaako se johonkin :)

   Poista