maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kiltit pojat jäävät pimeään halliin!

Suuntasimme omalla avaimella agihallille tänään ja vastassa oli ikävä yllätys. Jo sisään astuessa hallin pimeydessä kuului tasainen tip, tip, tip, kun katosta tippui matolle pisaroita tasaiseen tahtiin. Siinä sitten ensiapuna löysin vadin vedenkerääjäksi, kuivasin mattoa minkä pystyin ja aloin etsiä yhdistyksen sivuilta vastaavien numeroita. Vastassani oli kuitenkin vain sähköposteja, mutta onneksi sain entisen rallyohjaajamme kiinni, joka alkoi soitella taas eteenpäin. Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta agitimme aika hämärässä, kun kyseisen varaamani kentän valoja en  uskaltanut pitää päällä.

Herra Uimamaisterin kootut ravisteluilmeet 
Hämärä ei haitannut Gatsbyä, jonka kanssa hinkkasin meille hanakalaa rengasta. Gatsby menee sen todella helposti jostakin välistä ellen ole itse renkaan läpi näkyvissä. Ei siis kestä yhtään sivuliikettäni tai tee kovinkaan nätisti, jos lähetän sen itsekseen rengasta suorittamaan. Minun pitää siis aina vetää se läpi, joka ei ole kauhean kätevää. Tänään vieraanamme oli myös rengasesteen kehikon ihmettely. Gatsby on ennenkin jäänyt tuijottelemaan ja hyppimään renkaan päällä olevaa salpaa ja tänään, kun palkkaa ei tippunutkaan renkaan väleistä tai ali pujahtelemalla, alkoi pieni sirkuskoirani käymään renkaan ylätankoa läpi takajaloillaan seisten. Sitä sitten nuuskuteltiin ja ihmeteltiin ja minä puolestani ihmettelin koiraani. Lopulta tarkistuksen jälkeen keskittyminen löytyi taas ja saimme onnistuneita rinkuloita vaikken ollutkaan toisella puolella odottamassa! Gatsby teki myös loistavia kontakteja A:lla! Se tuli vauhdilla ja sillä oli selvä käsitys pysähtymisestä ja vielä oikeaan kohtaan! Se myös muisti eteenmenon loistavasti, joten lopulta lähetin sen paikallani seisten hypyn kautta putkeen, josta otin sen kiipeämään A:lle ja lopuksi se vielä kirmasi eteenlähetyksellä itsenäisesti hypyn ja täydellisen renkaan! Olin siitä niin kauhean ylpeä!

MUN KEPPI!
Muutenkin Gatsby käyttäytyi keskenämme hallilla ollessamme melkein liiankin hienosti. Se jäi käskyn alle makoilemaan super kiltisti vaikka minä juoksin eri huoneissa vatia etsimässä ja muutenkin ympäri hallia. Lopulta treeneistä lähtiessäni olin taas laittanut sen parkkiin, kun minulle soitettiin katon vuodosta ja koska olin todella huojuntunut siitä, että asia oli nyt hoidossa, keräsin tyytyväisenä kamani lähteäkseni. Olin jo valoja sammuttelemassa kunnes tajusin, että sen koirankin voisi ottaa sieltä makoilemasta mukaan! Gatsby oli vaan yksinkertaisesti maailman paras koira tänään ja meillä oli ihan sika hauskaa agitella! Muutenkin agi on edelleen ollut sairaan siistiä molempien mielestä ihan ohjatuissakin treeneissä. Pieni kisakärpänenkin on puraissut ja kännykkä muistuttelikin viime viikolla agiepiksistä, mutta lomamatkalta poimittu flunssa oli erimieltä. Seuraaviin lähellä järjestettäiin kyllä taas pyritään!

Pentusaastetta Elsan muodossa. Neidossa on mm. kultsua, labbista, jämptiä ja ranskista. 

Muuten ollaan tietenkin käyty pelastelemassa maalimiehiä, nähty treenikaverin ihanaa Elsa-pentua sekä uitu. Uiminen on kyllä ihan parasta, kun on kuuma ja itse hieman flunssan takia puolikuntoinen. Koira saa kunnolla liikuntaa vaikka itse keppien viskonnan lomassa lähinnä yskii ja niistää! Gatsby oli ihan kiltti, mutta välinpitämätön leikkisetä Elsalle. Alkuun hihnassa ei halunntu pentua lähelleen vaan örähteli ja jatkoi mieluummin hajujen nuuskimista. Vapaana koittikin jo leikkiärinällä saada Elsaa mukaansa, mutta toista hieman vieraan ison koiran urinat jänskätti. Sitten Gatsby keskittyikin vain hajuja nuuskuttelemaan tai järvessä pulahtelemaan, jolloin Elsakin alkoi hieman jo isommasta kaverista innostua. Lenkin lopussa Elsa kävikin Gatsbyn kuonoa ihan armotta läpsimässä ja ehkä hieman puremassakin, kun koitti saada toisen olemaan hajujen sijaan pentusesta kiinnostunut! Ehkä ensi kerralla ne jo saavatkin pienet painit aikaiseksi?

Elsa yritti kaikkensa saadakseen Käpyn leikkiin kanssaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti