lauantai 15. heinäkuuta 2017

Kotkassa raunioilla

Lälläritikkaat
Kesäloman ehdottomasti parhaita puolia on aika, aika ja aika! Ehtii ihan helposti vaikka Kotkaan asti treenailemaan! Rauniot ovat kyllä aivan huippu paikka treenata, sillä siellä saa niin erilaisia piiloja koiralle kuin mihin metsässä useinkaan pystytään. Teimme kaksi kierrosta, joista ensimmäisellä otin teemaksi lähekkäiset piilot. Gatsbyllä oli ennen tapana etsiä vaikka kaikki maalit ennen ilmaisua ja nykyään taas se lopettaa nenänkäytön maalin löydettyään. Sen on ollut viime aikoina vaikeuksia tajuta, että maalimiehet voivat olla toistensa vieressä, jos esimerkiksi toinen on ollut kivellä ja toinen sen vieresäs puskassa. Raunioilla homma tuntui vihdoin aukeavan vähän Käpyläiselle, joka teki toisen setin lähekkäisiä jo todella hienosti! Pitää muistaa treenata näitä ahkerammin! 

Toisella kierroksella vaikeuksia tuotti piilo, joka haisi putkiston kautta paikkaan, josta koira ei päässt sisälle. Jotta Gatsby pääsi luokse, sen piti luopua hajusta ja mennä useamman metrin päähän, mistä vihdoin pääsi putkeen. Taas kerran ihastelin koirani ketteryyttä ja alustavarmuutta! Ei pätkääkään häirinnyt liukkaat tai liikkuvat alustat, ritiläportaat tai korkeatpaikat eikä savukaan. Järkeä on kuitenkin jo sen verran, ettei omistajaa hirvittänyt, mistä olen myös kiitollinen! 

Näissä tikkaissa Käpy sen sijaan jäi hetkellisesti tähän kohtaan jumiin.

Käpyn pusukoppi on aina auki! (Lavastettu kuva, Gatsbyllä ei oikeasti ollut pantaa raunioilla, nou hätä.)

Treenien jälkeen kävimme turisteilemassa Kotkan keskustassa opiskeluaikaisen ystäväiseni kanssa ja Gatsby pääsi terassille mukaamme syömään. Se sai oikein oman karahvin vettä ja kehuja henkilökunnalta. Kerran se murisi yhdelle tuijottavalle koiralle, mutta muuten makoili todella rennosti jaloissani eikä häirinnyt ketään. Sain jälleen olla siihen oikein tyytyväinen!

Huono kuva, mutta paras ilme ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti