maanantai 31. heinäkuuta 2017

Se kuuluisa flow!

Mutustelelen tätä kirjoitellessani meidän agikisojen voittokarkkeja ja voin sanoa, etteivät Pantterit ole vähään aikaan maistuneet näin hyviltä! Kiitos TAMSKin joustavien ilmoittautumisten, ilmosin meidät hetken mielijohteesta Tampereen kisoihin. Ensimmäiseen rataan tutustuessani silmäilin rengasta huolestuneena. Se meinaan oli täysin erinäköinen, kun meidän oma, mutta päätin luottaa radalla koiraan. Gatsby taas päätti, ettei moinen musta pyöränrengas ole mikään oikea agilityeste ja meni siitä varmaan kolmesti ohi. Jälleen siis rengashylly meidän kisasaldoon... Muuten rata kuitenkin tuntui sujuvalta, kuten Arto Laitisen radat ovat tupanneet olemaankin. Yksi rima putosi, mutta ei onneksi se ensimmäinen, kuten nyt on vähän tavaksi kisoissa tullut. Keskityin jättämään koiran varmasti tarpeeksi kauas ja annoin sille suoritusrauhana eli en liikkunut sen hypätessä. Tämä tuntuikin auttavan!

Kisojen jälkeen hurautimme Hervantaan siskon Priyan ja bc Popan luokse. Tyttöjen pyllyt haisivat juoksujen jälkeen hieman liian hyviltä ja Gatsby keskittyikin olemaan melkoisen rasittava otus. Omistajille sentään oli onneksi kivaa!

Timo Teileri oli uusi kokemus, mutta hänkin oli suunnitellut ihan tehtävissä olevan hyppärin ykkösille. Tosin emme olleet ainoita, jotka sujahtivat yhteen ansaputkeen, mutta en ollut radalla aivan yhtä myöhässä kuin olin kuvitellut ja loppu sujui valtavasti odottamaani paremmin! Aivan loistava fiilis jäi! Tutustuin myös todella kivaan toiseen aussieihmiseen kisoissa, joka ihan itse tarjosi hyppärin kuvaamista, kun he eivät sille osallistuneet. Tässäpä siis se:

Videon kuvannut Maija Vartiainen


Viimeisellä radalla kirosin rengasta jo valmiiksi, mutta Käpy meni ja yllätti! Se teki renkaan epäröimättä ja aivan oikein! Tosin taisi olla itsekin niin yllättynyt, että kääntyikin sitten minua kohti, mutta tuomari ei onneksi antanut siitä kieltoa. Muutenkin se mennä vipelsi todella sujuvasti, irtosi hienosti ja teki esteet varman tuntuisesti. Niinpä saimmekin sitten puhtaan radan, toisen LUVAmme ja vauhtia piisasi 4,68 m/s emännästä huolimatta eli ihanneaika 46s alittui 14,39 sekunnilla. Olin melkoisen ylpeä pienestä poikkelista! Karkkien lisäksi saimme lelun ja ilmaisen startin agikisoihin. Hyvät oli siis palkinnot ainakin voittajilla! Halli oli ihanan tilava eli mielellään tuonne ajelee toistekin kisailemaan!


Videosta kiitos TAMSKille! Upea palvelu, kun voi tilata oman koiran radan
ja se tuli vieläpä muutamassa tunnissa viestistäni!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti