sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Kääntymisiä erikoisesteillä

Ihmeiden ihme on tapahtunut eli sain vihdoista viimein ryhdistäydyttyä ja hankittua uuden koneen! Nyt onnistuu jopa videoiden muokkaaminen ja sitä kautta on kiva laittaa matskua tänne bloginkin puolelle! Kouluttajamme VAUn agility teamissä antaa meille aina leiripäivien väleihin kivoja kotiläksyjä. Tällä kertaa teemana erikoisesteillä kääntyminen ja olin ihan innoissani aiheesta, sillä olemme saaneet kisoissakin virheitä, kun esimerkiksi pituudelta käännyttäessä Gatsby on kolahtanut viimeiseen palikkaan. Sieluni silmin näin räjähtäviä renkaita ja muita ongelmia, mutta Gatsby olikin ihan super pätevä (minkä ei kai enää pitäisi yllättää?) ja teki ihan törkeän siistiä työtä! 

Tämmöisiä treenailtiin.
Ongelmia tuottikin vikalla radalla pituuden ohittaminen putkeen eli monen monta kertaa Gatsby pinkaisi pituuden sivusta läpi. Samoin olisin päässyt varmasti helpommalla, kun olisin tehnyt kolmosessa okserille vain valssin, mutta hitto sentään, kun haluan oppia tekemään noita viskejä vai mitä nyt olivatkaan! Lopulta onnistuttiin eli kyllä kannatti!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kitos! ♥ Valkku ja treenikaverikin kehuivat, että oli helponnäköiset vedot meillä :) Vaikka pari kohtaa tuotti säätöä, niin läksyt olivat kyllä odottamaani helpommin tehtävissä :) Käpytin on vaan niin kovin taitava ♥

      Poista