sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Hawk tuli taloon

Perjantaina arki muuttui suuresti pienen pennun muodossa. Hawk huusi ensimmäiset kymmenisen minuuttia hakumatkasta, mutta nukkui sen jälkeen hienosti kotiin asti. Kämpillä se tutki reippaasti vaikkakin uikutti välillä hämmennystään. Tarjosin ruokaa ja se upposi pieneen hienosti. Gatsby oli perjantain aika välinpitämätön koko otuksesta eli ilta oli aikas rauhallinen. Kunnes menimme nukkuman ja Hawk joutui kevythäkkiinsä yöksi. Vartin huutokonsertti tuntui loputtomalta, mutta sen uuvuttamana pentu nukkuikin sitten kuusi tuntia putkeen. Aamulla koitin nukkua vielä, mutta torkuttuani huutokonsertein säestetyn tunnin, luovutin. Hawk pääsi kannustamaan isukkiaan agikisoihin ja oli siellä vähän vakavana muiden koirien huutomsesta. Se ei tietenkään estänyt Hawkia huutamasta häkkivankeuden koittaessa tai juoksematta jokaisen rapsuja tarjonneen treenikaverin jalkoihin. Kaiken kaikkiaan pentu oli yllättävän reipas! Ja super hienolla alulla on myös Hawkin sisäsiisteys! Toistaiseksi ei vielä yhtään yllätystä ole sisälle siltä päässyt!

Reipas ja söpö pentulainen
Gatsbyn viileä välinpitämättömyys vaihtui ketutukseen lauantaina. Se omi kaiken mahdollisen pennulta ja jouduin jopa huomattamaan sille, että minä saan kyllä leikkiä pennun kanssa. Sen jälkeen iso mies heittäytyi viereeni selälleen ja koitti pentuilla pentuakin söpömmin. Tänään meno on ollut jo paljon suvaitsevaisempaa ja vaikka Käpy murraakin pennulle, niin paljon jo vähemmän ja lähinnä ihan ymmärrettävistä asioista (esim hännän ihailuyrityksistä). Kuten kuvasta näkyy, niin Hawk on onnistunut ujuttautumaan jo aika lähelle yrmeää isäänsä. Kyllä tästä vielä hyvä tulee!

Gatsby alkaa olla jo aika alistunut kohtaloonsa

4 kommenttia:

 1. Ihanaa lukea kotiutumisesta! <3 Ihana kuva söpöliinistä tuituiiii

  Käpyn ilme XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hawk on kyllä syötävän söpö!

   Gatsbyn ilme on juurikin tilanteeseen täydellisesti sopiva :D

   Poista
 2. Voi käpyläistä, mahtaa olla tottumista ❤ 😂

  Hyvältä kuulostaa teidän yhteisen matkan alku ❤ Kauhea pentukuume tulee kun ihailee kaikkia tuttujen pentuja 😭😭 Mutta eipä oo kyllä yhtään ikävä huutokonsertteja ja vähiä yöunia 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gatsbyllä on ollut kyllä aika rankkaa :D Tosin melkein jo leikkivät, mutta vielä on yhteisen sävelen löytämisessä hieman haasteita. Gatsby oli ehkä "hieman" liian innokas yrityksissään ja leikki loppui lyhyeen pennun huutaessa selällään armoa. Käpy tuijotti sitä peppu pystyssä ihan WTF sulle tuli!?

   Huuton on onneksi vähentynyt super nopeasti, mutta yöheräämisiä on ollut edelleen hieman liian monta omaan makuun...

   Poista