lauantai 19. toukokuuta 2018

Nousuaksaa

Meikäläistä alkoi jo painaa hetken aikaa epätoivo, kun nollat antoivat odottaa itseään vaikka monesti käytiinkiin niin kovin lähellä! Viime viikolla korkattiin agikisat taas pitkästä aikaa ja nehän sujuivat aikas hyvin! Gatsbyllä on ollut tapana kuumua liikaa ja viipottaa ensimmäinen rata aina ihan miten sattuu, mutta nyt molemmilla radoilla tehtiin oikeasti samaa rataa! Tuli tosi kivat 10 ja 5.

Kakkosluokkalaisen kidutusta

Tänään sitten oman seuran kisoissa minä hätiköin meille tosi kivan vitosen ja sitten toisella yrittämällä hätäilyistäni huolimatta koira meni ja teki nollan! Ja aivan järjettömän lujaa vipelletyn nollan! Molemmat ykkösten radat voitettiin ja videolla näkyvällä puhtaalla radalla ihanneaika alittui 22,16 sekunnilla jätkän painaessa menemään 5,43 m/s. Kontaktit olivatkin hieman hilkulla ja niihin pitää nyt alkaa taas panostaa, mutta nyt nautitaan tästä fiiliksestä! Kakkosten hyppäriltä ei jäänyt mitään jälkipolville kerrottavaa, mutta ehkä kaksi voittoa kolmesta on ihan siedettävä saldo! Videosta iso kiitos Laura Okkerille!

Tässä nollaradan ratapiirros. Pöllitty tuomari Laura Mätön FB sivuilta.Ps. Hawkin kotiutuminen on alkanut aikas kivasti! Siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti