lauantai 8. syyskuuta 2018

Pieni edustuseläin

Ständiä edustamassa
Hawk pääsi toimimaan erittäin vaatissa edustustehtävissä tänään Kokonaisturvallisuusmessuilla. Hieman jännitin, miten messuilu tulisi sujumaan, mutta aivan turhaan! Hawk oli oikein reipas ja järkevä edustuspentu, joka sai osakseen suuren määrän täysin ansaittuja kehuja. Se käyttätytyi reippaan sosiaalisesti, muttei tungettelevasti tai ylikiihtyneesti. Se otti rapsut mielellään vastaan, mutta hyvin näkee, ettei se ole yhtä yltiösosiaalinen kuin isänsä. Voipi jopa olla, että pennusta kasvaa vielä aavistuksen välinpitämätön vieraita kohtaan, mikä ei ole mitenkään huono juttu. Moni kehui sen käytöksen lisäksi pentua myös kovin kauniiksi. Yksi lapsi jopa meinasi, että Hawk on niin nätti, että voisi olla tyttö! Eräs nainen vielä tokaisi, että Hawk on jo selvästi valmis pelastuskoita, sillä se pelasti hänen päivänsä! 

Messuilla oli paljon muitakin koiria sekä järjestömme omasta takaa, että virkakoiria mm. tullista ja poliisista. Hawk pelästyi alkuun yhtä porokoiraurosta, mutta hienosti palautui siitä ja ne edustivat ständiämme yhdessä oikein mallikkaasti. Sen sijaan Hawk taisi vähän rakastua muutaman vuoden ikäiseen Ranja-suursnautseriin ja koitti kaikkensa saada neitokaisen leikkimään kanssaan. Pentu pelästyi myös kuvassa näkyvää nukkekoiraa ja huvitti messukansaa meuhkaamalla hysterian rajamailla oudolle otukselle. Pienen mietinnän jälkeen uskalsi tutustua kummajaiseen. Paikalle tuli ehkä korkein koskaan näkemäni labradorinnoutaja, jolle Hawk koitti vielä kertoa kuinka nukkekoira oli aikas järkyttävä. Tullin koira ei kuitenkaan ollut siitä milläänsäkään ja Hawk katsoi rohkeaa kaveria aika ihaillen. Pentu olisi halunnutkin lähteä tullin porukan mukaan uuden sankarikoiransa perässä!

Emäntä muka auttoi esityksen valmistelussa, joten tässä mä odotan esiintymilavan vieressä. Sain paljon aplodeja!

Jos koskaan näätte tämmösen kammotuksen, niin kannattaa pyytää kaveriksi semmonen iso labukka tuolta tullin puolelta! Se ei pelännyt yhtään vaikka kerroin sille kauhukokemuksestani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti