lauantai 3. elokuuta 2013

Ipanalla ikää kaksi viikkoa ja simmut auki!

Nähtävästi tämän maailman valot hieman häikivät pikku-herran herkkiä simmuja:


Kuva on vaihteeksi pöllitty kasvattajalta.

Tuntuu vaikealta uskoa, että on enää muutama lyht viikko siihen, että pentu muuttaa luokseni. En oikein ole edes vielä uskaltanut hankkia mitään varusteita pentua varten, kun sehän voisi vaikka tuoda huonoa onnea :) Nimeäkään en ole vielä lopullisesti päättänyt. Ehkä sen jälkeen, kun olen käynyt pentuja ihan livenä katsomassa, niin alan luottaa siihen, että tuollainen pikku palleroinen hoiviini on oikeasti muuttamassa. Ja ehkä näen sitten, mikä nimikin sille parhaiten sopii. Ehdotuksia otetaan siis vielä vastaan :)

4 kommenttia:

 1. Penneli saa kyllä mukaansa kaiken mitä aluksi tarvitsee. Ei hätää rynnätä kaupoille! Tervetuloa moikkailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että joku pitää meistä molemmista huolta! :D Ja iso kiitos viimeisestä! Oli ihanaa nähdä pikkuinen touhottaja livenä! :)

   Poista
 2. Intohan on ihana nimi itsessään. <3 Pikkuinen sottapytty on tämä poikanen, hihihihi. Pitää kotona katsoa sainko otettua sinulle yhtäkään hyvää kuvaa... :-D Ainakin yksi rentoreiska-kuva on pakko laittaa.

  Ne oli ihania!!! Vielä somempia ja pienempiä kuin kuvissa. <3 Häkellyttävän kauniita lapsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Into ei ole täysin poissuljettu nimi sekään :) Katsotaan kuinka paljon intoa pojusta irtoaa, että jääkö nimi pysyvästi!

   Mäkin kävin tänään pentusia ihailemassa, kun ohi ajoin joka tapauksessa. Muutenhan en tietenkään olisi vielä kylään tuppautunut ;) Otin ittekin muutaman kuva, joista postittelen tänään varmasti muutaman, mutta sun ottamas on varmaan parempia! Eli niitä otetaan ilolla ja Innolla vastaan :D Ja pentuset oli ihan sika sulosia! Teki mieli piilottaa muutama taskuun :D

   Poista