perjantai 2. elokuuta 2013

Koiruliinit remppaamassa

Elikkä oma asunto on hankittu ja olen käynyt remppailemassa sitä. Olen ottanut koiria mukaan, jotta pystyn olemaan asunnolla yötä eikä remppaamista ole tarvinnut keskeyttää kotiin lähdön takia. Plus ei ole ollenkaan huono asia tulevaisuuden kannalta, että Fero totutteleen pikkuhiljaa uuteen kotiinsa. Lisäksi koirat ovat pakottaneet pitämään pieniä taukoja ja jalkojen verryttely on tehnyt varmasti vaan  hyvää. Olemme tavanneet myös naapureita ja kaikki ovat kestäneet Feron haukut hienosti. Parin namin jälkeen Fero on ollut enemmän kuin mielissään saamistaan rapsuista. Vielä menee varmasti vähän aikaa, ennen kuin herra hyväksyy naapurit haukkumatta, mutta alku näyttää loistavalta!

Itse remppaaminen ei blondia haittaa. Se on jopa auttanut siivoamisessa syömällä esim. laminaatin murusia ja tapetin palasia... Fero seurailee edelleen aika tiiviisti menemisiäni ja tekemisiäni, mutta malttaa onneksi jo asettua makoilemaankin. Hoffi on myös löytänyt tästäkin asunnosta keittiön :)Eddie on ottanut muutokset hyvin rennosti, kuten aina. Sängyssä ei ole jalkoja (joku ehkä rikkoi niistä yhden...), mutta se ei Eddien nokosia haittaa:


Yöt ovat olleet hieman levottomia, kun asunto kumisee tyhjyyttään ja kynsien rapina laminaatilla kaikuu melkoisen tehokkaasti. Lisäksi tänä aamuna heräsin erilaiseen rapinaan, kun toinen koirista nuoli avoimessa jätesäkissä olevia lautasia. Oletin nuolijan olevan Fero (koska se on 99,99 prosenttisesti syypää varasteluun/luvattomana nuolemiseen yms yms), mutta pomapttuani ylös patjaltani huomasin asialla olevankin pieni oranssi karvapallo! Kuuro papparainen ei tietenkään kieltoani tai lähestymistäni huomannut, joten säpsähti melkoisesti kun tökkäsin sitä sen röyhkeään pieneen peppuun! Se on muutenkin kokeillut, mitä kaikkea uudessa asunnossa saa tehdä. Se esim komentelee ulos ja yrittää ottaa ruokaansa ennen lupaa. Eiköhän sekin kohta huomaa normi sääntöjen olevan voimassa myös täällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti