tiistai 6. lokakuuta 2015

Hover-Käpy to the rescue!

Viimeisimmät pelastustreenit olivat varsinaiset hyvän mielen harkat. Eddiekin pääsi taas nuuskuttelemaan nakkivarkaiden perässä ja sen pieni pää joutui ihan oikeasti tekemään töitäkin. Hienosti tollukka hajua työsti vaikkakin tuli kerran kysymään minulta apua. Selvisi kuitenkin ihan itse hommastaan ja työt loppuivat selvästi herran mielestä aivan kesken!

Hover-Käpyn mielestä jalkojen on ihan turha osua missään vaiheessa maahan. (Kuva Taru Jokinen)
Gatsbyllä oli tarkoituksella hieman vaikeampia piiloja, kuten esimerkiksi traktorissa istuva ja kontissa kököttävä. Hieman Käpyläinen oli malttamattomalla tuulella ja ei ihan loppuun asti hajuja työstänyt vaan tuli ilmaisemaan, kun oli suurinpiirtein paikallistanut maalimiehen. Ymmärrän siinä mielessä, että se ei päässyt yhdelläkään piilolla täysin maalimiehen luo (vaikkakin yritystä kyllä oli!) Työstimme siis ilmaisun jälkeen ohjaaja-avusteisesti hajujen tarkennusta. Pari valeilmaisuakin mahtui mukaan, mutta ne oli onneksi helppo erottaa oikeista ja lähetin koiran vain takaisin hommiin. Hyvin pysyi draivi ja motivaatio yllä vaikkakin selvästi tuntui neljän haastavan piilon nuuskuttelu lopussa koirassa. Autoon jäi odottelemaan hyvällä tavalla väsähtänyt koiruli!

Täältä jostakin se haju tulee... (Kuva Taru Jokinen)

Kertovan koiran viihdyttävimpiä puolia :D (Kuva Taru Jokinen)

Kävimme myös paimentamassa, mutta siitä ei ole mitään mainitsemisen arvoista jäänyt jäkkipolville kerrottavaksi. Taannuimme hyvällä säkällä ensimmäisen kerran tasolle, jos sillekään. Koirani ei pysähtynyt käskystä vaan sikaili sekä yritti kaahottaa vain oman mielensä mukaan. Opin lähinnä sen, että meidän pitäisi käydä useammin, jos haluamme lajissa kehittyä. Tällä tahdilla hommassa ei ikävä kyllä ole oikein mitään järkeä...

RÄYH! Tuu kattoon, mitä löysin! (Kuva Taru Jokinen)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tossa ekassa kuvassa Käpy näyttää ihan Priyalta :) Jotenkin toi hännän asento ja rakenne ja kuono ja korvat tuovat Priyan mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käpyn ilmeitä on kehuttu oikein kilpaa joissakin näissä kuvissa :D Ja kiva, että Gatsbyssä on jotain samaa huomattavasti järkevämmän siskonsa kanssa! Otamme kaikki rinnastukset suurina kehuina!

      Poista