tiistai 6. elokuuta 2013

Söpöyttä, söpöyttä, söpöyttä!

Kasvattaja oli ottanut niin söpöjä kuvia Ipanasta vanhemman veljensä Hopun (Wirneen Hermosaha) kera, että oli pakko pölliä niitä tännekin!Ja Iso Herra itse:


Isoveljen kaitseminen selvästi uuvutti pienen miehenalun :D 


Intosta on näillä näkymin tulossa viralliselta nimeltään Wirneen Ikiliikkuja mikä on ainakin omien tämänhetkisten kokemuksieni perusteella oikein osuva nimi! Saas nähdä miten tulenkaan pysymään sen perässä... Jännityksellä ja innolla jään odottamaan :) Ja ehkä virallisen nimen julkaistamista pitänee seurata salassa hautomani kutsumanimi. Rumpujen päristystä kiitos! ;) Eli tällä hetkellä suosikkina on Gatsby. Syitä on monia ja ehkä voisin niitäkin avata tähän muutaman:

1. Olen vahingossa nimennyt Eddien ja Feron aakkosissa toisiaan seuraavilla etukirjaimilla ja minulla on ollut vuosikausia sellainen perverssi ajatus, että seuraavan koirani nimi tulisikin alkamaan siis G:llä. Mikään nimi ei kuitenkaan iskenyt ja olin aika varma, että joudun luopumaan oudoista haluistani.

2. Mutta satuin jokunen vuosi takaperin näkemään jossakin lemmikkiohjelmassa Gatsby-nimisen aussien ja minusta se oli loistava nimi!

3. En varmaan muistaisi enää kyseistä nimeä, mutta olen englanninopiskelijana luknut kahteenkin kertaan pakon edessä F. Scott Fitzgeraldin varmaan kuuluisimman kirjan The Great Gatsbyn (suomennetty nimellä Kultahattu). Itse kirjasta en välitä, mutta englanninkielisestä kirjallisuudesta kylläkin.

4. Plus kirjassa yhtenä kantavana teemana on amerikkalainen unelma ja tämä pieni pallero on minun amerikkalainen unelmani (aussie on näet hämäävästä nimestään huolimatta jenkeistä). Olen aina haaveillut australialaisesta, mutta pitänyt sitä jotenkin saavuttamattomissa olevana. Kunnes tajusin, että jos olen valmis panostamaan siihen paljon työtä ja sitten vähän lisää työtä, niin se voisi olla juurikin se oikea koira minulle. 

Moni ei ole ollut innoissaan nimiehdotuksestani, mutta koirapahan tulee olemaan minun ;) Ellei kasvattaja päätä nimen olevan kauhiaa eläinrääkkäystä ja kieltäytyykin antamasta pikku Intoa minulle! :D 

Mielestäni tosin Kätspissä ei ole mitään suomalaiseen suuhun sopimatonta :P

4 kommenttia:

 1. Tuo Gatsby on kyllä jännä nimi! Eipä taida Suomessa tulla kaimaa vastaan ;). Mulla tulee siitä mieleen melkein Catch Me, joten sopinee miehen nimeksi oikein hyvin!
  Hyvä että lopuksi annoit myös ohjeet oikeaan lausumiseen, muutenhan menisi ihan kieli solmuun. Pysyköön nyt kuitenkin Intona tuolla pentulaatikossa, ehkä se ei herraa haittaa.
  Voin muuten kertoa, että tuossa herrassa on totisesti munaa. Tänään nin miten ärisi Ihkun kanssa ihan puolitosissaan. Ja jäi tietenkin niskan päälle. On myös kova herra ilmoittamaan äänelä, mitä hän mistäkin asiasta on mieltä. Varaudu henkisesti melkoiseen Äijään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että nimi on nyt kasvattajallakin hyväksytetty :D Tai ainakin laitettu hautumaan :) Uskon myös, että Intolainen tulee kestämään nimen vaihdoksen kuin herrasmies! Tai kuten Iso Äijä! Kuulostaa aika hurjalta pikkumiehen meno! Ne voivat sitten äijäillä Eddien kanssa yhdessä ja iskeä tyttöjä kun se tuosta vähän varttuu! :D

   Poista
 2. Oijoijoi, Väinön kannalta semmonen vähän reppana selälleen heittäytyjä ois parempi. ;) Katsotaan miten käy kun G tajuaa olevansa MIES, jos ei Väinö ole tehnyt siihen mennessä niin lähtemätöntä vaikutusta, kuten Eddie Väinölle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin ihan samaa... Tarttee vaan toivoa parasta. Kun nyt edes sietäisivät toisiaan, niin niillä mentäis... Onneks Väiskillä ikää on kuitenkin aika monta vuotta enemmän, että joskus Ipana kunnioittais edes sitä pikku nakkiraketissa ;)

   Poista