torstai 12. syyskuuta 2013

Huomenna, huomenna, HUOMENNAAAA!!!

Eli jos jollekulle jäi vielä epäselväksi, niin HUOMENNA haen pentusen viikonlopuksi kotiin! Jee! :D Vakuutuspaperitkin tulivat tänään postissa eli nyt voin teloa sitä ihan rauhassa :)

Yritin olla ajattelematta pentukuumettani ja pitää itseni kiireisenä menemällä pelastuskoiratreeneihin. Siellä tosin tuli vain ajateltua kuusen juurella kökkiessäni, että kuinka siistiä onkaan päästä tekemään tätä sitten sen pennun kanssa. Eli ei oikein onnistunut tämä suunnitelma odotetusti. Mielenkiintoista oli kyllä ja porukka oli yhtä kivaa kuin muistinkin! Pääsin myös näkemään tällä kertaa Minnan Novan työn touhussa. Nova on siis Gatsbyn velipuoli ja kanssa Wirnistelijä :) 

Nappasin Feron mukaan, jotta sekin saisi jotain vaihtelua joskus. Eddie kun pääsi pelastuskoirailemaan aikaisemmin, niin ajattelin vähän Feroakin ottaa joskus johonkin mukaani. Se haukkui aluksi muille koirille autosta käsin, mutta rauhoittui sinne nopeasti. Annoin sille luun ja kun kävin sopivassa välissä katsomassa, niin herra nukkui tyytyväisenä. Se ei edes huomannut minun kurkkaavan ikkunasta sisään ja hiippailin hipihiljaa muualle. 

Fero pääsi myös tapaamaan kymmenkunta uutta ihmistä pimeässä. Tungin ihmisille nameja käteen ja Fero kävi hieman epävarmasti, mutta hienosti kaikki ihmiset haukkumatta läpi! Porukan mieskin säästyi haukuilta ja sai antaa eniten nameja hoffilaiselle. Feron häntä oli alkuun hieman jopa jalkojenväliin painautunut, mutta rentoutui pian ja lopuksi sitä jo ihmisille vähän alhaalla heiluteltiinkin! Samoin muutaman ihmisen kosketuksetkin otettiin rauhallisesti vastaan. Ei meinannut herra malttaa enää mennä takaisin autoonkaan uusien mukavien tuttavuuksien luota! Hienosti siis meni! Kiitos kaikille :)

Kello on jo ohi tämän tytön nukkumaanmenoajan eli suuntaan petiin. Toivottavasti saisin edes vähän nukuttua jännitykseltäni! :)

Tämä on paras kuva Gatsbyn ja Eddien ensitapaamisesta jonka onnistuin nappaamaan. Ehkä huomenna kävisi parempi tuuri?

1 kommentti: