lauantai 14. syyskuuta 2013

Puuhapäivä

Tänään olemme tutustuneet Gatsbyn kanssa kotiympäristöön. Papparaiset kiinnostavat pentua aina vaan enemmän ja Eddien hännässä on roikuttu pariin otteeseen. Tolleri-herra on todella kärsivällinen ja lähinnä vaihtaa paikkaa, kun ei jaksa katsella pennun kaatuiluja :D Gatsby yritti mennä Eddien viereen nukkumaankin, mutta isompi herra ei ole mikään läheisyys-intoilija ja otti pienen hajuraon pentuun. Tassunsa jätti kuitenkin pentua koskettamaan ja koko näky kosketti minun hömppää syräntäni! Kameraa kun hain, niin Eddie nousi lähtiessään perään. Pyh ja pah.

Lähdimme Gatsbyn kanssa ulos tarkoituksena käydä nauttimassa loistavan ilman innoittaman järvenrannasta. Emme kuitenkaan ennättäneet kotipihaa pidemmälle, sillä tapasimme monia naapureita. Nämä toisten etupihoissa vierailut ja uudet ihmiset väsyttivät pennun niin tehokkaasti, että palasimmekin sisään nukkumaan. Osan ihmisitä Gatsby otti pusutellen ja hepuloiden vastaan, mutta hieman jäykemmät ihmiset olivat vähän jännittäviä. Kyllä heitäkin käytiin kohteliaasti katsomassa ja nämä ihmiset myös saivat antaa pennulle muutaman namin. Gatsby sai paljon kehuja sekä ihailuja osakseen! Se sai myös naapureilta ihanan lahjan, Mäkkärin jalkapallon! He's lovin' it!

Pallon lisäksi kyytiä saivat myös naapurin pikku mänty ja nurmikko...
Toisella yrittämällä pääsimme järvelle asti. Pentu käppäili reippaasti, ainoastaan haukkuja westie pisti vakavaksi hetkellisesti. Hienosti Gatsby kuitenkin rauhottui epäilyttävän karvaturrin lähelle, kun jäimme omistajan kanssa juttusille. Pentu sai omistajalat rapsuja ja kohteliaan nuuskaisun haukulta. Tapasimme myös Gatsbynkin mielestä ihanan kymmenenvuotiaan kultsu-herran, joka oli todella kohtelias ja ystävällinen pentua kohtaan!

Matkalla ohitimme myös monia pyöräilijöitä hienosti. Kuljetin pentua myös hihnassa, koska matkan varrella on mökki, jonka joku hullu on aidannut piikkilangalla. Tähän ansaan pentua ei yllättäen päästetty, mutta reippaasti (tosin hihnaa nakertaen) matka taittui. Päästiin myös harjoittelemaan luoksetuloa moneen kertaan, kun pikkuinen tuppasi jäämään aika omiaan tutkimaan johonkin puskaan. Itse kävelin rauhallisesti etiäpäin ja pentu lähtikin perään matkan kasvaessa. Palkaksi loistavasta luoksetulosta Gatsby halusi rapsuja enemmän kuin mitään muuta! Lelu ei kiinnostanut tässä vaiheessa yhtään (vaikka muuten roikkui siinä mielellään) vaan parasta oli tulla liki, kiehnätä ja saada kehuja rapsujen kera! 

TULOSSA! Alias niin hyvä liikekuva kuin taidoillani ja kamerallani saa...

Poju paineli heti rantaan saavuttuamme empimättä veteen!
 Kastuttuaan Gatsbyn mielestä oli aiheellista saada aivan järkyttävät hepulit ja se rynni edes takaisin rannalla. Se myös kiereskeli, kihnutti ja nuoli märkiä jalkojaan sekä oli kaikin puolin super söpö :)
Harjoittelimme vähän kontaktia.


Suuruudenhullu pieni <3

Oli tosi ällö ilma, kuten kuvasta näkyy! :D

Loppuun vielä yritykseni perhepotretista... Feroa sentään homma kiinnosti! :D



2 kommenttia:

  1. Ihana kolmikko, iih. <3 Systerillä oli kyllä samanlaiset pentuhepulit tänään. Hihihihi. Rapsutuksia velipojalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kaikki minun pikku mussukkaisiani! Fero tosin on nyt joutunut luopumaan perheen pentu-tittelistä ja Eddie ei taida enää olla minun pikku-koirani? Voih. Muutoksia, muutoksia ;) gatsby kiittää rapsuista ja puree kiitokseksi nenuun! :D

      Poista