keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Agi Teamiläiset

Blogi on ollut hiljainen, koska en vaan saa kolmea aloitettua luonnosta valmiiksi teksteiksi asti. Tähän väliin pitää silti tulla hehkuttamaan, että haimme seuramme järjestämään agility teamiin. En nähtävästi onnistunut ryssimään lauantaina pidettyä valintatilaisuutta, sillä meidät Käpysen kanssa teamiin valittiin! Sunnuntaina on suunnittelukokous ja ensimmäinen leiripäivä on merkitty noin kuukauden päähän kalenteriin. Odotan innolla ja toki vähän kauhullakin! Olemme meinaan aika kovatasoisessa porukassa eli nyt pitää meikäläisenkin ryhdistäytyä ja osoittaa, että olemme paikkamme arvoisia. Turhaan ei mennä jonkun toisen paikkaa viemään! Tuleva team koutsimme Outi Harju kirjoitti meistä näin: Gatsby on aivan ihanan taitava ja Katariina on iloisen aurinkoinen. Kunhan saadaan ohjausvalinnat ja koiran linjaamiset kuntoon niin tätä paria ei pidättele mikään. Isot odotukset siis saatiin heti kättelyssä täytettäviksi! 

Komian Käpyläisen kuvannut Jenny Söderlund

Taidan tunkea tähän samaan postaukseen erään toisen kirjoituksen, joka on kulkenu luonnoksissani nimellä "pelastusmasis". Heinäkuu oli jotenkin aivan mahtava Gatsbyn kanssa puuhailun suhteen. Se oli oma pieni tottelevainen mussukkaiseni, jonka kanssa oli kiva mennä ja tehdä. Kun pelastelutreenit palasivat kesätauolta, tajusin, että ne vetivät fiilikseni samantien noin sata pykälää alaspäin. Gatsby ei käyttäytynyt alkuunkaan ja jopa huusi todella sitkeästi autossa. Sitten kun saatiin tähän kaupanpäällisinä ilmaisuongelmia, niin oma ketutuskäyrä alkoi kohota ja vauhdilla. Parin viikon päästä olinkin naama norsun värkillä enkä odottanut vuoroamme ollenkaan. Lopulta saimme kuitenkin onnistuneet treenit melkein kaksi viikkoa sitten, mutta nekään eivät oikein riittäneet vaikka ne onnistuivat oikeasti järjettömän hyvin. Neljän vuoden treenauksen jälkeen tunnumme olevan aina vain kauempana ja kauempana koevalmiista koirakosta. Niinpä päätin, että jos agi teamiin päästään, niin pyhitän vuoden agilitylle. Kokeillaan, mihin vuoden panostuksella voimmekaan päästä ja oikeasti annetaan tällä projektille kaikkemme. Pelastelu kun vie vähintään yhden treenipäivän viikosta ja aina niin kovin monta tuntia kerrallaan. Muutamat pelastelutreenit tässä varmaan vielä käydään, mutta sitten olisi tarkoitus palata pelastelun pariin pupsisen kanssa. 

Tämäkin kuva Jennyn kamerasta ♥

4 kommenttia:

 1. Jee onnea taitotiimille! <3 Innolla odotan treenikuulumisia. Outi on huippu! Oli kerran tuuraamassa meidän kouluttajaa ja tykkäsin superisti. Laadukkaaseen oppiin pääsette. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Outi vaikutti kyllä todella kivalta! Ymmärsin hänen ohjeistaan hyvin jo näyttökokeessa eli tästä tulee varmaan melkoisen huippu vuosi :)

   Poista
 2. Tiedän tuon tunteen kun luonnoksia ja ideoita riittäisi vaikka kuinka mutta mitään ei valmiiksi asti saa. Muka niin vaikeaa.
  Ja onnittelut tiimipaikasta! :)

  kettuvaara.blogspot.fi

  VastaaPoista