Kisakulut 2017

Viime vuonna listasin kaikki koiraan menevät roposet ja projekti oli kaikin puolin ihan mukava. Samaa en kuitenkaan jaksa tänä vuonna harrastaa, mutta kyllähän nyt jostakin pitää päästä kirjaa pitämään! Tänä vuonna on tarkoitus kisailla viime vuotta ahkerammin, joten nyt pärähtikin käyntiin kisakululaskuri! Tadaa!

Iloinen ja aina valmis kisakaverini ♥
Starttimaksut: 10€ (toinen startti hoitui viime kisoista voitetun lahjakortin voimalla)
Kilometrit: 32,6 km
Tulokset: 2x5, mutta sitäkin parempi mieli!

RimAn agikisat 29.4.
Starttimaksut: 36€
Kilometrit: 115,3 km
Tulokset: Kisat olivat järjetöntä kaahailua ja joka radalta saatiin kohellettua vain HYLkyjä.

PHAUn agikisat 8.5.
Starttimaksut: 26€
Kilometrit: 35,4 km
Tulokset: 15 ja 5. Ennen kaikkea kuitenkin järkevämpi kisavire molemmilla sekä kasvanut luotto koiraan ♥ Sekä tämä mahtava kuva:

Kuva Tuija Laurila

Maalaiskisat 21.5.
Starttimaksut: 32€
Kilometrit: 104,6 km
Tulokset: Aivan järjettömän kauheat kisat! Gatsby oli aivan sekopäinen radalla ja rengas oli taas täysin mahdotonta hahmottaa. Kolme todella kaameata HYLlyä. Radat oli muutenkin melkoisen haastavia ykkösen radoiksi. En ole kyllä ihan heti menossa Jari Helinin radoille uudestaan.

Ärtjärven Ärinät 23.7.
Starttimaksut: 22€
Kilometrit: 114,4 km
Tulokset: HYL ja 15. Ihan mielettömän hyvät fiilikset näistä kisoista! Gatsby ei edes ajatellut rähjäävänsä, se kuunteli hyvin ja minä taas varmistelin liikoja. Kun uskalsin antaa koiran tehdä, niin heti meni paremmin! Uusia kisoja kohti uudella varmuudella!


Kuva Tuija Laurila
TAMSKin kisat 30.7.
Starttimaksut: 47€
Kilometrit: 162 km
Tulokset: 2xHYL ja LUVA, jolla napsahti myös voitto! Kirosin itseäni etukäteen, että miksi ilmosin meidät myös hyppärille, kun olen niissä niin surkea. Noh, hylly tuli, mutta ihan sika hyvä fiilis siitä huolimatta! En siis ollutkaan ihan surkea! Plus Gatsby teki kaksi kertaa renkaan just eikä melkein, jee! Jätin turhan varmistelun ja se kannatti!

Kirkkonummi 4.8.
Starttimaksut: 36€
Kilometrit: 293 km
Tulokset: 3x5, joilla sijoituttiin joka radalta palkintopallille. Nollat olivat lähellä eli hyvällä fiiliksellä mentiin! Gatsby teki hienosti ja oli järkevässä vireessä. Jälleen miellyttävän rento kisakokemus! 

I-HAH - rotumestikset 12.8.
Starttimaksut: 38€
Kilometrit: 204,6 km
Tulokset: Ykkösluokan rotumestaruushan se sieltä napsahti! Eka rata kiva, toka kamala ja kolmas jotain siltä ja väliltä. Muu käytös aika järkyttävää. Radat oli selkeästi ykkösten radoiksi tunnistettavia eli iso peukku siitä!

Valtaisa ruusuke

Kouvolan kisat 3.9.

Starttimaksut: 39€
Kilometrit: 174,2 km
Tulokset: Minulla olikin mukana turhankin kuuliainen koira ja koska kuvittelin sen saavan itsensä taas järjettömään kisavireeseen, niin ohjasin sitä liian voimakkaasti. Tästä hyvästä sainkin pitkästä aikaa meille kaksi ihan aitoa HYLättyä ja yhden "ai kauhea mitä me oikein tehdään" 15. Ihan hyvä fiilis jäi siitä huolimatta, sillä Gatsby suoritti renkaan epäröimättä ja aina oikein!

Piirinmestaruuskisat 23.9.
Starttimaksut: 36€
Kilometrit: 74 km
Tulokset: Virallisten kisojen puolella yksilöradoilla minulla oli ensimmäisellä radalla reikäpää Käpytin mukanani. Tuomarikin totesi, että Gatsbyä ei sitten kauheasti kiinnostanut pitää rimoja ylhäällä. Neljä rimaa se roiskikin mennessään alas, mutta kuunteli sentään muuten. Toisella radalla minulla olikin sitten se oma Gatsby mukana eli itse sekoilin jotain, jolloin yksi rima tipahti ja viimeisellä hämmennyin hetkeksi siitä, miten hyvin yksi vaikea kohta meni, että unohdin ohjata koiraa. Niinpä saimmekin kiellon putkelta, joka edessä joku tyhmä akka seisoi! Oho... Noh, palkintopallilla käytiin kaikilla tuloksilla ja hyvät palkinnot olivatkin! Joukkuekisassa kävimme tekemässä HYLyn aika pahalla sekoilulla. Ei siitä siis sen enempää. Anteeksi vain muulle joukkuelle!


Starttimaksut: 20€
Kilometrit: 29,5 km
Tulokset: HYLky kepeiltä!? Siis mitä ihmettä!? Toisin sanoen ekalla radalla minulla oli jälleen järjettömässä kisavireessä sinkoileva otus. Viisi rimaa tuli alas eli ei sinne kovinkaan monta enää jäänyt! Toisella sitten oli taas tutumpi meininki eli minä sekoilin yhden vitosen ja myöhästelin toisen. Eli teimme kuitenkin samaa rataa ja koska radat eivät olleet ihan helpoimpia, niin bongasimme radan toiseksinopeimman kympin. 

JANKK:in kisat 19.11.
Starttimaksut: 39 €
Kilometrit: 128,6 km
Tulokset: Kaksi melkoiseksi sähläykseksi mennyttä HYLkyä ja harmillinen vitonen! Harmillinen sen takia, että muuten Gatsbyn vire oli kerrankin ensimmäisellä radalla järkevä! Se karkasi vienoisesti keinulta ja koiran ilmeestä näki, että "oho, hups" mutta annoin sille luvan mennä kepeille. Gatsby kuitenkin vilkaisia minuun vielä varmuudeksi lupaap yytäen ja meni sen takia väärästä välistä sisään. Kakkosiksihan tällä radalla tultiin, mutta kun se nolla oli niiiiiin lähellä, että jäi hieman harmittamaan! 

Vuoden 2017 kisakulut yhteensä
Starttimaksut: 381€
Kilometrit: 1468,2 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti