maanantai 31. joulukuuta 2018

Tervetuloa vuosi 2019!

Aika jälleen tarkistaa, kuinka suuruudenhulluja suunnitelmia sitä tulikaan vuosi sitten tehtyä ja kuinka kauaksi niistä jäätiinkään sekä asettaa uudet haaveet.

Myöhästyneet jouluntoivotukset tähän väliin!

Gatsbyn tavoitteet:

Agility 
Olin asettanut tavoitteet aika matalalle, kun tavoitteena oli saada se viimeinen nolla ykkösistä ja nousta kakkosiin. Hyvin näkee, että pakka ei ollut ihan aina kasassa (toki ei sitä ole vieläkään aina!) Tavoite saavutettiin kirkkaasti ja meillä oli muutaman kuukauden putki, jolloin meillä meni kisoissakin oikeasti hyvin! Loppuvuosi vetäs mielen vähän maahan, mutta sieltä noustiin, kirjaimellisesti aina kolmosiin asti. Lisäksi yhtenä kivana lisänä oli ehdottomasti piirinmestisjoukkuekulta ja haastavalla radalla nollan tekeminen!

Tulevana vuonna kokeillaan kolmosia ja katsotaan, mihin meidän taidot siellä riittää. Riittääkö kummankaan nopeus tai ainakaan koirakkona jää nähtäväksi. Hieman myös jännittää, että muistanko niitä ratojakaan... Mutta tosiaan joku nolla olisi kiva tulla, jotta näkisin, minne sillä ylletään. Lisäksi piirinmestaruuskisoihin on pakko mennä yksilöimään, sillä tänä vuonna siellä oli semmoiset radat, että ensimmäistä kertaa heräsi halu päästä kokeilemaan itsekin! Oli meinaan ihan super mielenkiintoisia! Oma seura järjestää myös Games SM kisat, joinne ymmärtääkseni ei tarvitse olla mitään erityisiä nollia kerättynä, joten jos ehdin saada mitään käryä niistä, niin olisi todella mielenkiintoista käydä kokeilemassa! Lopuksi aion heittää meidän nimen myös seuran SM joukkue hattuun vaikkei meillä enää olekaan siihen agi teamin loputtua mitään velvollisuutta. En tiedä valintakriteereistä mitään, joten ei ole hajuakaan onko sinne saumaa päästä.

Luminen Käpy
Muista lajeista ei mainittavia tavoitteita ollutkaan ja niissä ne täyttyivätkin eli satunnaista pelastelua, jäljestelyä eikä paimennusta laisinkaan. 

Me
Tämä oli toissavuonna yhtenä isona tavoitteena ja kuten viime vuonnakin totesin, pelastelun lopettaminen on tehnyt mielettömän hyvää meidän suhteelle. Gatsbystä on kasvanut Aikuinen Koira ja se on monessa asiassa mennyt vain ja ainoastaan parempaan suuntaan. Tykkään hitokseen ❤

Viimeisenä tavoitteena olin listannut ne pennut ja nehän toteutuivat. Tästä päästäänkin ovelasti yhden kyseisen palleroisen tavoitteisiin!


Se on niin söpö etten kestä!!!

Hawkin tavoitteet:

Pelastelu
Hawk on ymmärtänyt homman jujun todella kivasti! Se on intoa täynnä ja iloinen ihmisiä etsiessään. Jalkoja ja vauhtia (sekä ääntä) on välillä järkeä enemmän, mutta kyllä se paketti alkaa sieltä hahmottumaan. On hyvin kuulolla ja ilmaisu aloitettu. Haukkanen on pienestä pitäen tullut "kertomaan" minulle asioita, joten semmoinen siitä on myös ilmaisultaan tulossa. Välillä se on itse tarjonnut minulle haukkumistakin luokse tullessaan eli yllättävän hyvin palasia ollaan saatu yhdisteltyä todella pienellä treenillä. Hieman hirvittääkin, että onko siellä pohjat kunnossa, kun pikku jätkä on hiffannut asioita niin nopeasti. 

Tavoitteena on saada ilmaisu kuntoon tulevan vuoden aikana. 

Jälkeä tehtiin tänä vuonna vain kerran eli sitäkin olisi hyvä alkaa treenaamaan vähän enemmän.

Paimennus
Käytiin kerran ja mielentila oli aika äänekäs. Saatiin kuitenkin ihan hyviäkin pätkiä ja innolla odotan, että päästään taas uudestaan! Kasvattaja on puhunut paimennuspäivästä ja sinne todellakin mennään ihan haukkana mukaan!

Pikku herbbaderbba

Agility
Tarkoitus olisi ehkä aloitella tekemään pohjia jos terveys ja aika vain suovat. Toisin sanoen, Haukka pääsee mahdollisimman pian synttäreidensä jälkeen vetämään pienet kännit. Jos kuvissa ei näy mitään ikävää,, niin sitten varmaan kesällä lomallani olisi aikaa vähän agia puuhailla.

Me
Hieman jännitin, tulisiko Hawkista Gatsbyn koira, mutta turhaan jännitin! Se on selvästi minun koirani! Muuten se on kiltti, fiksu, reaktiivinen ja innokas. Oikein ahne pikku otus, joka myös on tohkeissaan sosiaalisesta palkasta ja rapsuista. Leikkiä vahvistetaan ja perus käskyjä myös. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti