lauantai 24. tammikuuta 2015

Fiilistelyä

Pari viime päivää on ollut korkealentoa harrastusten suhteen. Pelastelu meni torstaina ja suht hyvin ja tänään todella hyvin. Käpyn moottori toimi ja keskittyminen myös, joten pieni meni sekä touhotti moitteettomasti. Jopa ryykääminen jäi vähälle. Treeikaveri ylisti Käpyläistä tänään ja sanoi, että siitä tulee vielä mahtava pelastuskoira. Hän jopa uhkasi suuttua, jos en siitä sellaista tee :) 

Fero halusi minun mainitsevan, että sekin oli tänään pätevä hakukoiruli!

Agissa olen tottunut kuulemaan enemmänkin palautetta omasta osaamattomuudestani, jonka tajusin kouluttajamme sekoittavan keskittymisenpuutteeseen. Hän taitaa olla luullut, että kun ohjaan huonosti, niin en ole keskittynyt ohjaaamiseen. Tosiasia on kuitenkin, että en ole osannut aikaisemmin. Nyt olen saanut jos jonkinmoisia ahaa-elämyksiä ja tajuan jo vähän, missä teen virheitä. Onnistuinkin jopa ohjaamaan tällä viikolla kovasta vauhdista huolimatta (kun tulee kiire, niin en ehdi enää miettiä!) ja Käpyllä oli sairaan kivaa, kun sai kaahottaa täysiä! 

Isompien höyryjen päästön jälkeen otimme erikseen ekaa kertaa putkijarrua ja pirulainen, tuo elikko tajusi sen HETI! Miten on mahdollista, että koira ymmärtää ohjauksen ilman, että sitä on sille opetettu!? Kahden hypyn kautta siis lähetin sen putkeen (mistä oli edellisellä kierroksella saanut kaahata suoraan seuraavalle hypylle) mutta kun hidastin ennen putkea, niin Käpyhän kääntyi sieltä suoraan katsomaan, että mihin minä oikein jäin? Tämän jälkeen teimme pari ihan onnistunutta takaaleikkaustakin. Käpyli saikin ihailua kouluttajaltamme hoksottimistaan ja samalla sain kiitosta omista ohjauksistanikin (tai minulla oli kuulemma harvinainen keskittymispäivä). Viimeiseksi vielä kuutta keppiä verkoilla ja hyvin meni!

Olemme myös nähneet ihanaa Neea-villakoiraa

Rallyssa meni puolestaan maanantaina järkyttävän huonosti. Eli tuo kiihtyi aivan pipona aksaavien koirien kiihtyessä. Keskittyminen oli melkoisen olematonta enkä ole edes uskaltanut katsoa videoita, joita treenikakveri kiltisti meistä kuvasi. Enimmäkseen oli treenien jälkeen kuitenkin positiivisin mielin, sillä aikaisemminhan se oli pelkkää hillumista ja useamman viikon Gatsby on keskittynyt todella hyvin. Syksyllä vellonut rally-masis ei siis ole lähelläekään tekemässä paluuta, sillä uskon tämän kerran olleen vain pieni taantuminen. Tiedän tuon pystyvän ja kykenevän, joten en ole huolissani!

Kaiken kaikkiaan ainakin loppuviikosta olen ollut todella tyytyväinen pieneen koiruliiniin! Sen kanssa on ollut aivan super kiva tehdä ja touhuta ♥


3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Varsinkin tuo ensimmäinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olin itsekin siihen melkoisen tyytyväinen! Ferohan aivastaa siinä, mutta näyttää jotenkin ihanan hymyileväiseltä :)

      Poista
  2. Kiitos! :) Se osaa olla aika söpö!

    VastaaPoista