perjantai 27. syyskuuta 2013

Parin päivän postaus

Gatsby 10 viikkoa.
Isoimmat uutiset ensin, eli olemme nyt korkanneet Gatsbyn kanssa pelastuskoirailun! Pentu juoksi aluetta tallatessamme reippaasti ihmiseltä toiselle ja irtosi rohkeasti! Se hyvin keskittyi kuuntelemaan, kuka sitä milloinkin kutuis ja uskalsi porhaltaa luokse, vaikka kutsuja olikin välillä esim. mäenrinteessä aluksi "piilossa". Pentu sai osakseen kehuja ja mielestäni ihan syystäkin :) 

Yllättävän hyvin viihdyin sateen keskellä metsässä, vaikka nähtävästi en olekaan kovinkaan voimakkaasti haisevaa sorttia, sillä kolme neljästä koirasta yritti jättää mut metsään... Kyllä mutkin lopulta löydettiin ja odottaminen on yllättävän rentouttavaa puuhaa. Tosin hieman olen edelleen huolissani siitä, että tälläkin erää koko touhuun meni yli neljä tuntia. Saas nähdä, mitä Fero sanoo joku kerta, kun ole töiden jälkeen vielä suurimman osan iltaa pois... 

Melkein myös uhrasin kännykkäni harrastukselle, sillä se vähän kastui samassa rytinässä... Se otti varmaan valehtelematta ainakin sata kuvaa taskustani, välkytteli lamppu päälle ja näyttö oli vähän huurussa. Onneksi kotona odotti vihdoinkin lämmin koti (kahteen päivään ei lämmöt toimineet) ja laitoin kännyn osissa patterin päälle kuivumaan. Tänään se on toiminut vaihtelevasti, saas nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ongelmanahan illalla olikin se, että mikä ihme minut herättää töihin seuraavana päivänä, kun puhelin ei sitä pysty tekemään. Pengoin varastoani puoleen yöhön ja vähän ylikin, kunnes löysin vanhan herätyskelloni. Alko olla aika väsy olo.

Ja öistä puheen ollen, Gatsby on antanut mun nukkua nyt kaks yötä ilman väliherätyksiä! Eilen kun heräsin aamulla kellonsoittoon, niin olin jo varma, että pennulle oli käynyt jotain! Eihän se muuten olisi voinut yötä pärjätä :D Tänä yönä olin lähinnä loputtoman kiitollinen, ettei lyhyitä yöunia keskeytetty. Aamulla se pissaakin sitten aika pitkään ja hartaasti, mutta ei ole häkkiinsä asioita tehnyt, mikä on todella hienoa!

Edistystä on tapahtunut myös ruokinnan suhteen. Eilen sain ekaa kertaa ruokittua kaikki koirat ilman, että jouduin pitämään Gatsbystä kiinni. Se istui ja katseli nätisti, kun ensin Eddie ja Fero saivat vuorotellen kuppinsa eikä ryysinyt kummankaan kipolle. Tämän jälkeen se odotti nätisti oman ruokansa laskeutumista lattialle ja napitti nätisti silmiin! Huippu pentu!

Tänään saatiin melkein ikäistämme seuraa, kun vajaa yhdeksänviikkoinen aussie pentu Devi tuli kylään. Pennun riekkuivat vesisateesta huolimatta yhdessä ja Gatsby sai itsensä todella likaiseksi. Se myös ainakin kerran ellei kaksikin söi kakkaa ja onneksi oksensi juuri hetki sitten isoimman osan siitä pois. Hyi yök! Pennuilla meni leikit yksiin ja vauhtia riitti! Toivotaan, että pojilla jatkuisi harmooninen yhteiselämä myös hieman isompina! Seuraavia riekkumiskestejä jo kaavailtiin :) Itseäni harmittaa ottamieni kuvien surkea onnistuminen, mutta tässä silti yksi pikku söpöläisistä:

Väsähtäneet pienet sinisimmut :)

Parempia kuvia on onneksi nyt tiedossa! Maija otti mahtavia otoksia pienestä viipottajasta keskiviikkona ja kiltisti jakoi niitä myös tänne laitettavaksi.

Maijan pyynnöstä Gatsby esitteli hepuli pepuliansa :D (Kuva Maija Piippo)

Tuleva sirkuskoira (Kuva Maija Piippo)

Jälleen yritettiin saada seisomiskuva (Kuva Maija Piippo)

Gatsbyn silmät on mielestäni vaaleentuneet entisestään (Kuva Maija Piippo)

2 kommenttia: