perjantai 13. syyskuuta 2013

TÄNÄÄN!!! :D

Pikainen päivitys niin kauan kuin tämä jatkuu:


Pentu siis simahti toistaiseksi! Luulen, että uni maittaa ainakin hetken. Gatsbyllä on ollut tänään varmaan pienen elämänsä jännin päivä! 


Se asettui ensin hyvinkin rauhassa kasvattajan pihalla autoon. Otin lainaan varmuudeksi kuljetusboksin, jos pentu ei isossa tilassa viihtyisikään. Ja emme olleet ehtineet edes lähikaupan kohdalle, kun poika alkoi protestoida. Minuuttia myöhemmin se yritti punkea itseään takapenkille. Verkko kun ei ylety aivan sivuille. Jouduinkin siis pysäyttämään auton ja Gatsby meni ihan itse pienellä houkuttelulla boksiinsa. ämän jälkeen huutoa kuului vielä viitisen minuuttia, jonka jälkeen sain ajaa vain musiikin säestämänä. Perille päästyäni löysinkin takaa erittäin unisen pienen matkustajan :)

Vein Gatsbyn sylissäni lähimetsään, jonne se reippaasti pissasi. Muuten sitä ei siellä riehuminen kiinnostanut, joten suuntasimme asunnolle. Laitoin hihnan kaulaan ja kävelimme pennun tahtiin. Matkalla jäimme kuuntelemaan ison koiran haukkua, joka mietitytti pientä poikaa vaikkei ihan läheltä kuulunutkaan. Gatsby reipastui pienen tuumailun jälkeen, mutta ei aikaakaan, kun naapurin mies puuhasi jotain sangen erikoista. Peräkärryn päällä oli pressu, jota miehet irrottivat ja rahistelivat. Tässä vaiheessa tuli pennulle koti-ikävä ja se alkoi vähän vinkua. Kyykistyin ja se juoksi viereeni, josta se katseli rapistuttajia jo paljon rauhallisemmin. Siinäpä sitten könötin keskellä katua koiran kanssa :D Gatsby rauhoittui hienosti ja sai kehuja. Kävelyt sille tosin näyttivät jännityksen jälkeen riittäneen, joten lopun kymmenen metriä se matkusti sylissä. Taisi vielä unikin painaa.

Laitoin Gatsbyn autoon hetkeksi ja kävin pistämässä isot pojat taksulle. Niinpä pentu pääsi tutustumaan kotiin uudestaan ihan vain minun kanssani. Eddie haukahti aina välillä komentaessaan sisään, mutta Gatsby ei parin ekan kerran jälkeen sitä enää jaksanu noteerata. Sen sijaan se tutki rohkeasti ympäristöä, myös pimeetä kylppäriä, josta se löysi karvasen puunlastun aarteekseen, jonka joku ilkimys siltä otti pois. Niinpä olikin aika siirtyä retuuttamaan autokuvassakin näkyvää violettia lelua! Poika leikki reippaasti joten päätin kokeilla söisikö se. Ja sehän söin! Tai no, kiljui ja hyppi ruuan perään kuin hyeena! Pääsimmekin siis heti harjoittelemaan meidän perheen ruokatapoja. Vasta kun kaikki tassut oli maassa ja pentu pysyi hiljaa, kuppi laskeutui taivaista :)

Syönnin jälkeen käytin sen onnistuneesti ulkona kakalla ja sitten päätin esitellä koirat taas toisilleen. Pentu syliin ja takaovi auki, kun pappani olivat rauhassa. Molemmat yrittivät kovasti nuuskuttaa sylissäni olevaa palleroa, mutta koska Gatsby käänsi itseään pois, en antanut koirien vielä tulla liian lähelle. Tilanteen hieman rauhoituttua istui tuolille pentu sylissä ja annoin ensin Eddien ja sitten Fero tulla nuuskimaan pentua. Tämän jälkeen Gatsby itse oli valmis menemään maahan, jonne sen päästin. Hienosti ja rauhallisesti meni jälleennäkeminen! Tosin ei niin rauhallisesti, että olisin yhtään hyvää kuvaa saanu taaskaan... 

Gatsby riehui lelun kanssa reippaana ulkosalla, mutta aina välillä vinkui ovella. Samoin sisällä pariin kertaan kävi etuovella vinkumassa. Hämäsin sitä äänellä ja se lähti minut huomatessaan tulemaan aina hienosti luokse! Kaikkien ollessa hieman rauhallisemmin mielin, tulimme sisään. Fero edelleen varoo pentua, mutta Eddie on aika välinpitämätön. Gatsby yritti pariin kertaan saada Eddiä leikkimään kanssaan ja teki kerran sellaisen yllätyshyökkäyksen urinan kanssa, että Gatsby ja Eddie säpsähtivät hurjimusta molemmat :D 

Makuuhuoneesta kuului urinaa ja kun kävin katsomassa, mitä siellä oli, niin näin pennun kahtena! Se oli löytänyt peilini ja siellä asuvan oudon koiranpennun! Tätä kaveria mentiin yhdessä katsomaan lähempää eikä aikaakaan, kun peilini alaosa peittyi kuolaan pennun pusutellessa itseään :D 

Toistaiseksi on siis lähtenyt hyvin käyntiin! Katsotaan miten yö menee :) Ennätin myös paljon pidemmän päivityksen kuin ikinä kuvittelinkaan! 

2 kommenttia:

  1. Tuohan kuulostaa hyvältä! Ja päivitys tosiaan oli pidempi kuin osasin odottaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gatsby nukkuu vieläkin... Kohta me kaikki valvotaan koko yö... Mutta toistaseks nautin ihan kohtuullisesti rauhasta! Ferokin on asettunut makoilemaan, kun pelottavan Ikiliikkujakin kerta uskaltaa nukkua :D Ja en olisi itse edes uskaltanut kuvitella parempaa alkua! Hienon pojulin minulle annoit Laura! Iso kiitos siis siitä! Samoin ne matonkudenyöritikku-jutut on ollu tosi kätsyjä! Laitoin niitä ympäriinsä käden ulottuville ja yhden taskuun. Aina kun Gatsby vähän riehu maton yms sopimattoman kimpussa niin niillä on ollut tosi hyvä hämätä sitä! Muutenkin purin pentukassin sisällön ja se ilahdutti suuresti! Kiitos siis vielä siitäkin!

      Poista