sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Viikonloput ei ole tehty lepoa varten

Mihin se viikonloppu oikein meni? Eilen olin töissä ja metsästämässä Gatsbyn kanss lapsia. Oli ihan lievän saalistaja olo, kun tahallaan suunnattiin pennun kanssa leikkipaikan liepeille lapsikontaktien toivossa. Niitä myös löytyi ja Gatsby tervehti uusia tuttavuuksia reippaasti :) Yksi tyttö kommentoi sen pomppuja, että "se on varmaan osaksi pupu". Hyppis konkkis loikkis on kyllä yksi Gatsbyn bravuureista :D Aikuisiakin nähtiin isoäitiin saakka eli tämäkin oli hyvä! Samalla harjoittelimme hihnassa kävelyn saloja (lähinnä sitä, ettei siinä hihnassa ole pakko roikkua koko aikaa) mutta vaikka harjoitus meni hienosti, niin tänään opit olivatkin nähtävästi vaipuneet unohduksiin.

Näimme meinaan tänään Wirneen porukalla hakuilun merkeissä. Aluksi Gatsby pääsi riehumaan Ruotsinlaivaa odottavan siskonsa kanssa. Leikit saivat kivuliaan lopun, kun pennut häiritsivät maa-ampiaspesää! Yksi niistä tuikkasikin Gatsbyä häntään. Itsellä kesti hetki jos toinenkin tajuta, missä mennään, mutta onneksi oli nopeammilla hoksottimilla varustettuja ihmisiä mukana! Pentu roikotteli häntäänsä vielä myähemminkin, mutta se ei onneksi turvonnut tms. ja tuntuu olevan ny suht normaalissa kunnossa. Reipas potilas! <3

Oli kiva nähdä taitavia koiria hakuilemassa ja myös nähdä eri tyylejä. Gatsbykin pääsi kokeilemaan ihmiseten perään lähetystä, missä maaliukkeli ensin näytti namuja ja houkutteli pentua ja meni sitten osaksi piiloon. Aluksi pentua hieman jännitti lähteä kauas toisten perään, mutta loppu meni jo todella hienosti! Ehkä auttoi viimeisessä myös se, että pääsi pinkomaan kasvattajan perään :D

Minnan kanssa suunnattiin yhdessä Lahdesta käsin ja Minna myös napsi aimo kasan kuvituksia! Iso kiitos molemmista :) Ja tässäpä lukijoiden (sekä itseni) iloksi muutama Minnan taidonnäyte!

Mihin se oikein lähti mun nakkien kanssa? (Kuva: Minna Karjalainen)

Mitäs me hakuilijat!  (Kuva: Minna Karjalainen)

Reipas taidonnäyte!  (Kuva: Minna Karjalainen)

Lopuksi sai palkkioksi syödä kasvattajan nenän :D  (Kuva: Minna Karjalainen)

Vauhdin hurmaa!  (Kuva: Minna Karjalainen)

Gatsby, velipuoli Nova sekä sisko  (Kuva: Minna Karjalainen)

Nom nom korvaa om nom!  (Kuva: Minna Karjalainen)

Lopuksi riehutimme koko aussie-poppoota yhdessä. Hienosti pieni pentunen kuunteli luoksekutsuja, vaikka oli paljon jännää ympärillä (ja sisko usein roikkumassa kiinni :D) Kyllä siitä taitaa olla aika hyvin tulossa mun koira :)

Äiti ja isä poikkesivat myös matkallaan mökiltä kotiin. Pentu yritti pusutella molemmat ja sai äidin huulipunaa nessuunsa :D Äitini myös yllätti sanomalla Gatsbyä ihan kauniin väriseksi, vaikka olikin ollut aluksi hieman kauhistunut pienestä merlestä :)

Yksi naapureistani ihaili Gatsbyä myös tänään. Hän myös ei millään meinannut uskoa, että pennun nimi on Gatsby. Keskustelu meni jokseenkin näin:
Naapuri:"Mikä sen nimi olikaan?"
Minä: "Gatsby."
N: "Niin, mutta mikä sen kutsumanimi on?"
M: "Siis se on Gatsby." 
N: "Ei, kun siis sellanen, mitä sä tuut käyttään siitä?"
M: "Siis ihan vaan tuo Gatsby."
N: "Mutta kai sä siis annat sille jonkun lyhyemmän lempinimen?"
Tässä vaiheessa alkoi hieman itseä kyllästyttää: "Ei kun kyllä sen nimi ihan vaan on Gatsby. Näin - Gatsbyyyy!" 
Ja sieltähän se pieni pentu luokseni innoissaan riensi! Ja naapurinkin oli vaan hyväksyttävä pennun outo, vaikea nimi :D

Mun piti liittää tähän loppuun ylisöpö kuva syliin nukahtaneesta Gatsbystä, mutta koska otin sen mun hieman torstaina kosteutta saaneella kännykällä, niin se oikkuaa eikä suostu antaan sitä koneelle. Känny vähän sekos ja otti aika ison satsin kuvia ihan ittekseen. Poistin niitä sellaset 1500 ja niitä on vieläkin siä... Huoh.... Joudutte siis uskoon mua, kun sanon kuvan olleen aika söpö! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti