tiistai 2. kesäkuuta 2015

Hyvän mielen materiaalionnea koko laumalle!

Meitä potkaisi onni jälleen kerran ja pääsimme Racinelin Facebook sivujen kautta testaamaan Molly Mutt petiä! Nurkissa pyörii enemmän ja vähemmän nuhjuisia vilttejä ja vanhoja patjoja, joihin minulla on ollut ikuisuus projekti koittaa itse ommella päällisiä. Yksi katastrofaalinen viritys myöhemmin päätin kuitenkin luovuttaa asian suhteen. Hipeltelin jo kerran haikeana kaupassa Molly Mutt petejä, sillä ne ovat juuri sitä, mitä tälläinen poro peukalo kaipaa! Eli koiran pedinpäällinen, johon täytteen saa lisätä ihan itse. Isot koot oli silloin myyty yhtä lukuunottamatta enkä oikein nähnyt jäljellä olevaa vihreää meille sopivaksi, joten jätin tuotteen sillä kertaa ostamatta. Niinpä tartuin intoa puhkuen Racinelin tarjoamaan mahdollisuuteen!


Gatsby innostui niin kilpailuun osallistumisestani, että heti seuraavan työpäiväni aikana se oli hyökännyt yhden tyynyni kimppuun! Päätin säilyttää toiveikkaana täytteet ja sehän kannatti!

Käpy tiedote: Varokaa räjähtäviä tyynyjä!

Viime viikolla postiin siis tupsahti paketti, jonka kimppuun kävin tänään eli ikioma Molly Mutt petimme! Sinne päätyi ikivanha patja (joka on varmaan yhtä vanha kuin minä itse, oikeaa arvoperintöä kotoa!) sekä tuo epävakainen tyyny. 

Gatsbyn vartioivan silmän alla oli hyvä työskennellä!

Olin alunperin ollut hieman huolissani siitä, miten pumpulin pedin sisään tunkisin, mutta pedin mukana tuli kätevä verkkopussi, johon täytteet sullottiin ensin. Gatsbyn mielestä koko prosessi oli äärimmäisen mielenkiintoinen ja se antoi minulle useamman rohkaisevan pusun sekä testimakasi pedin toiveikkaana jo tässä vaiheessa:


Mitä? Eikö tämä olekaan vielä valmis?

Petiin ei ihan mahtunut kahta innokasta testaajaa varsinkaan, kun Eddie tuppaa viemään aina kaikista pedeistä maksimaalisen paljon tilaa. Esimerkiksi 140 cm leveään sänkyyn ei ihan helposti aina ihminen sen kaveriksi meinaa mahtua! Peti muutti paikalleen makuuhuoneeseen ja siellä sitä testataan varmasti ihan yksitellen :)
Pedeissä oli paljon ihania sekä värikkäitä kuoseja, mutta uskon tämän saamamme ruskean olevan todella käytännöllinen väri. Lisäksi paketin mukaan se on puuvillaa ja olenkin melkoisen toiveikas, että Eddie-papankin höttökarvat irtoavat kankaan pinnalta ilman suuria taisteluja. Peti on toistaiseksi ollut juuri sellainen kuin toivoinkin eli "tee-se-itse"-projekti, joka onnistui oikeasti helposti myös minulta! Samalla sai tavaraa hyötykäyttöön ja ainakin itse arvostan sitä, että peti on ekologinen! Paljon vähemmällä metreialla saa uuden pedin ilman, että vanha joutaa samalla kaatopaikalle. Mahtava idea! Minä ja koirulini kiitämme lämpimästi Racinelin raatia meidän mukaan valitsemisestamme!

MUOKS. Tämä odotti illalla nukkumaan mennessäni vaikka tollukka yleensä löytyy aina sängystäni! Taisi Eddie vähän ihastua, kun ei koko yönä kömpinyt viereen :)


4 kommenttia:

 1. Meilläkin Molly Mutt peti ja pidän siitä kovasti! Sekä shiban että huskyn karvat ainakin irtoavat mukavasti imuroimalla, aussiekarvoja pääsemme testaamaan myöhemmin ;) Kätevä myös pestä! Parasta oli kuitenkin kun sai kaapissa lojunneet vanhat peitot ja tyynyt käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eddiellä on nykyään sellaista vanhan ja kastroidun papan ihme höttöä, joka yleensä tarraa kovaa kiinni! Aika näyttää, miten käy tämän pedin kanssa! Optimistinen olen :) Ja meillekin jäi hieman vielä tilaa tuonne pedin sisään eli vielä voi piilottaa jotain lojuvaa pehmeää sen sisuksiin! :)

   Poista
 2. Oi näyttääpäs tuo peti käytännölliseltä ja kivalta! Sellainen kotoisan oloinen ja jotenkin koiraystävällinenkin :-) Onko tuo kangas kuinka kestävää? Ja entäpä pestävää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peti on ollut ahkerassa käytössä! Kangas on tosiaan paketin mukaan 100% puuvillaa ja paksun oloista eli uskon sen kestävän kulutusta hyvin. Meillä tosin koirat eivät mitenkään kauhean rankasti petejään kohtele. Kangas lupaa myös olevansa ihan koneessa pestävää, tosin en ole vielä päässyt tätä kokeilemaan. Ihan niin kuin paketissa olisi vielä lukenut, että peti on myös ennalta kutistettu eli ei pitäisi enää pesussa kotona pienentyä. Meiltä peti saa vain yläpeukkua :)

   Poista