keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Normipäivä

Eli tänään ei tapahtunut mitään erityisen ihmeellistä. Paitti että lenkistä tulikin taas vaihteeks sienestämistä... Eddie ja Fero otti tylsän odottelun tyynesti, mutta Gatsby ei ollut veljiensä kanssa asiasta yhtään samaa mieltä. Aluksi se sai poimia sieniä kanssani, mutta sen iloiset hyppy pomppu loikat juuri kaikkein isoimpien suppisten päälle antaitsi pikku pojulille hihnan kaulaan. Kyseinen hihna sitten sidottiin puuhun, mikä oli AIVAN SIKA TÖRKIÄÄ! Jos pennulta siis kysytään. Gatsby vinkui, kiskoi ja protestoi vaikka olin maksimissaan kahden metrin päässä siitä. Ei vaan olisi millään halunnut olla osallistumatta :) 

Seuruu-harjoitukset jatkuivat taas tänään, samoin maahan-seiso vaihdot, jotka sujuivat oikein hienosti! Samoin kerrattiin hieman "ei ota" käskyä eli kädellä olleen namin sai vasta kun kysyi lupaa katsekontaktin kautta. Pentu on tässä jo erittäin pätevä! Se on myös osannut yhdistää "eijota" käskyä muissa tilanteissa aina silloin tällöin.Esim jätti ulkona löytämänsä ihanan aarteen (ällön käytetyn nessun) rauhaan käskystä! Nopea oppimaan tuo! Samoin leikkiessä, jos otan lelun haltuuni (enää ei tartte piilottaa edes) niin pentu on oppinut leikin jatkuvat kontaktin kautta, mitä se tarjoaakin loistavasti! Enää se ei yritä pomppia päälle ja varastaa lelua vaan jää nätisti odottamaan. Uskomattoman hienoa itsehillintää noinkin pieneltä!

Fero ei ota ulkona lenkkeillessä Gatsbystä enää yhtään paineita. Pieni sininen perskärpänen hyväksytään ja sen naamalle hyppelyihinkin suhtaudutaan Eddiemäisen rauhallisesti. Tosin Fero edelleen olisi mieluummin ilman mokomaa pientä kiusankappaletta :) Eddie antaa pennun tosiaan tulla ihan lähelle eikä kiellä sitä hyppimästä silmille. Papparainen onheittäytynyt ihan lepsuksi ja kärsii hiljaisesti. 

Kännykkälaatua, mutta oli pakko jakaa! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti