tiistai 8. lokakuuta 2013

Wirnistelijöitä Espoo pullollaan!


Sunnuntaina suunnattiin Minnan ja Novan kyydissä Wirneen agipäivään. Gatsby on vielä hiukan nuori tuohon puuhaan, joten lähdimme mukaan lähinnä siskoja tapaamaan ja mukana riekkumaan. Paikalla olikin pyöreästi viisitoista aussieta, joten vilinää riitti! Gatsby sai samalla rokotteen niskaansa eikä ollut moksiskaan koko hommasta! Reipas (tai vaan tosi ahne) pieni! Kävimme siis ulkona muutamaan otteeseen riehumassa sekä seurasimme laidalta muiden agiliitoa. Gatsby kesti hienosti muiden innokkaat haukahdukset, tosin toivomani tirsat jäi pennulta väliin. Sain kaiken kaikkiaan olla tyytyväinen Gatsbyn käytöksestä; se oli automatkat hiljaa sekä tuli kutsusta luokse vaikka leikkikin muiden koirien kanssa! Aivan huippua :) Hienosta päivästä todistusaineistona Jennyn taidokkaasti räpsimiä kuvia:

Gatsby myös pussasi Tintti-siskoa puremisen lomassa (Kuva Jenny Söderlund)

Lähikuva <3  (Kuva Jenny Söderlund)

Ja näin hienostihan se AINA kulkee hihnassa :D  (Kuva Jenny Söderlund)

Priya-siskoa oli kiva jahdata  (Kuva Jenny Söderlund)

Mutta kiinnisaatuna sisko pisti hammasta peliin!  (Kuva Jenny Söderlund)

Ja vieläpä kunnolla! :D  (Kuva Jenny Söderlund)


Tänään vihdoinkin tallasin myös melkein sadan askeleen jäljen pentulaiselle (menin jossain vaiheessa laskuissa sekasin). Tarkoitus on ollut tehdä jälkiä jo vaikka kuinka ja monta, mutta selityksiä, selityksiä ;) Jätin kolme koiraa puuhun odottamaan tallaamisen ajaksi. Aluksi vikisi Gatsby, sitten komensi Eddie ja Fero kesti odottamisen kuin mies :) Eddien sanaista arkkua ei mainannut sulkea mikään, kun lähdin pennun kanssa jälkeä ajamaan. Miten kehtasinkin jättää HÄNET vieläkin puuhun kiinni! Tein pienen kierroksen (plus kun odotin pennun rauhoittuvan tarpeeksi, jotta sen pystyi puusta irrottamaan) eli jälki vanheni sellaisen viitisen minuuttia, eli ei paljoa mitään. Alusta oli hieman vaikea, sillä sammaleeseen upposi pennun pienet ruokanappulat hieman liian tehokkaasti. Tuloksena olikin aimo kasa mettään jätettyjä nameja sekä täysiä eteenpäin painattamisia.

Gatsby alkoi heti jäljen päässä nuuskuttaan ja kuono vei oikeaan suuntaan ilman ohjeistuksia. Kuono kuitenkin nousi suht paljon ja jäljellä seilattiin välillä koko hihnankin verran sivulle. Oikeaan suuntaan pentu silti meni koko ajan ja jäljen löydettyään aina painatti hulluna eteenpäin nameista viis! Lopun keppiä nuuski, mutta ei innostunut sillä leikkimään. Otin herkun käteen ja annoin sen kepin kanssa, jonka jälkeen Gatsby kuljettikin keppiä aika ylpeän näköisenä jonkun matkaa :) Ei huono alku, ettenkö sanoisi!

Tänään saapui myös lähes kahden kuukauden odottelun jälkeen treeniliivi! Hurtan pinkki (tilasin oranssin, mutta ne oli loppu) Lifeguard malliston heijastimilla varusteltu ilmestys! Tästä innostuneena pentu treenasikin tänään myös seuruuta (namikäsi saa olla jo ylempänä eikä tartte olla ihan kuonossa kiinni) sekä aivan mahtavia maahan-seiso vaihtoja! Aluksi vähän takkusi tuo seisomaan nouseminen, mutta muutamalla toistolla Gatsby taas oivalsi jutun jujun :) Häiriönä toimi portin toisella puolella vuorotellen kuolaamassa käyneet veljet. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti