sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Nice guys finish last

Aivan liian söpöä ♥
Tänään on vietetty melko puuhakasta päivää! Suuntasimme meinaan aamupäivästä kohti Hyvinkäätä ja koirauimalaa Minnan ja velipuoli Novan kanssa. Alkuun pojat pääsivät v'h'n metsässä kokeilemaan, miten yhteistyö sujuu eli uskalletaanko laittaa samaan altaaseen. Nova oli sitä mieltä, että Gatsby on vielä niin vauva, että siltä pitää sietää kaikki. Niinpä ne mennä viilettivät ja Nova heitti maahan, jotta Gatsby pystyi sen päällä kunnolla pomppimaan. Hyvin mielin suuntasimmekin tästä sisään!

Uimalassa joutui ensin tyhmään suihkuun (molempien koirien mielipide) mutta uiminen lähti kuitenkin tosi nopeasti sujumaan. Mitä nyt Gatsbyn tekniikassa oli hieman hiomista tyypin pärkytellessä menemään. Aluksi se halusi aina Novan perään, sitten se tajusi lelut ja kohta Gatsbylle muodostui kaikkein tärkeimmäksi olla altaassa ennen Novaa. Nova sieti myös tämän ja odotteli omaa vuoroaan hullun pärskijän tehdessään tuhojaan altaassa. Pentuseni ei ainoastaan varastanut veljensä vuoroja vaan myös leluja sekä yrittireilusti hukuttaa toista. Se ui suoraan Novan päälle ja jopa kerran yritti surffata vanhemmalla kaverilla: tassut vain veljen liivin päälle eikä itse tarvikaan tehdä mitään! Hauska reissu oli, mitä nyt lopun föönaus yritykset olivat ällöttäviä. Uittaja hieman naureskeli Gatsbyn nimelle, mutta tokaisi itse omistavansa Veli-Matin eli ehkei sanomiseen varaa ollutkaan? ;) Lisäksi tuli puheeksi toiset koirani ja hän tokaisi, ettei koskaan ole nähnyt 14-vuotiasta tolleria, koska "eikös ne yleensä siihen ikään mennessä ole vähintään törmännyt johonkin seinään?" Pieni ihme siis minun pieni oranssini ♥

Se hiomista kaipaava tekniikka (Kuva Minna Karjalainen)
Sä varmaan haluut jakaa ton lelun mun kanssa? (Kuva Minna Karjalainen)
Uimalasta suuntasimme kasvattajan järjestämään hakuiluun, mutta Gatsbyllä oli omalla vuorollaankin vielä ihan veto poissa. Ryysätä ja pusuttaa se jaksoi, mutta ilmaisu jäi hyvin vaisuksi. Uiminen oli ollut hieman liiankin tehokasta :) Loppuun jaksoi kuitenkin mielistellä omaa äitiään sekä yrittää päästä sisko- ja velipuolen leikkeihin mukaan. Vaikka emme päässeetkään hirveästi eteenpäin hakuilussa, niin ei kaduttanut yhtään mukanaolo. Kivaa oli mielestäni meillä molemmilla!

Olin ehtinyt kotiin ja saanut ruokaa eteeni kun kaverini Martta soitti olevansa lähistöllä ja tulevansa russelinsa Väinön kanssa visiitille. Niinpä Gatsby pääsikin taas kerran menoon mukaan, kun olemme ottaneet missioksi poikien totuttamisen toisiinsa. Hienosti meni nytkin! Gatsby hieman kosiskeli Väinöä leikkeihinsä, mutta antoi toisen olla, kun sitä ei kiinnostanut. Erittäin kohteliaasti ja mukavasti meni meidän pikku lenkkimme :)

Väiski ja Käpyli ♥

Vähän on Väinö kutistunut sitten syyskuun ;) (Kuva Martta Peltola)

2 kommenttia:

  1. Apua miten repesin ekalle kuvalle. XD Ihanat uimarit. <3 Pääsettekö hakuilemaan 27pv? Ihanat noi vikat vertailukuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gatsby kanssa alkuun metsästi ja joi aika paljon pärskyttämäänsä vettä :D

      Ikävä kyllä tuona viikonloppuna on kaikkea muuta eli ei olla tulossa. Olisi ollut ihana nähdä Ilokin!

      Poista