tiistai 11. helmikuuta 2014

HANAAAAA!!!

Eilen oli varmaan kivoin päivä Gatsbyllä pitkään aikaan! Gatsbyn kennelyskän, Devin masuvaivojen ja yleisten aikatauluongelmien/muiden tekosyiden takia olikin vierähtänyt viikko jos toinenkin siitä, kun pennut olivat päässeet keskenään mennä rällästämään. Mukana menoa tarkkailemassa ja välillä osallistuenkin oli Devon isosisko Chila. Kolmella aussiella oli melkoisen hauskaa ja Tuuli otti ihania kuvia taidoillaan! Niitä tässä sitten esittelenkin :) Gatsby oli aivan tohkeissaan tullessaan jahdatuksi ja se edelleen pyörähtää helposti maahan, jotta Devi voi sen päälle hypätä. Pieni pöhköliini! ♥

Hymypoijjaat! ♥ (Kuva Tuuli Oksalahti)

Juoksutimme koiria lähinnä järven jäällä mutta vei reitti välillä kävelytien poikki metsäänkin (tai toiselle järvelle). Tietä ylittäessämme huomasimme miehen tulevan pyörällä, joten huusimme tien toiselle puolelle ehtineet koiramme takaisin, etteivät ne vain ryntäisi pyörän alle. Kolme salamaa kiiti luoksemme ja odotti nätisti miehen ohimenoa. Suomalaiseen tapaan tämä pyöräilijä päätti mennä ensin ohi ja sitten alkaa huudella kuinka koirat pitäisi pitää kiinni. Itse en nyt taas ihan ymmärtänyt tätä avautumista ja kypsästi huutelin takaisin, että "kyllähän näistä selvästi olikin teille haittaa". Tästä innostuneena mies hoki pariin kertaan, että hihnassa koirien kuuluisi olla ja Tuuli tähän meinasi, että "ei tarvi, kunhan ovat välittömästi kytkettävissä, kuten omamme selvästi olivat!" Tässä vaiheessa pyöräilijä sanoi, että kyllä hän tietää miten ne säännöt menee kun hänelläkin on koira. Sitäpaitsi joku sakemanni oli häntä joskus purrut ja tätä rataa. Hieman vielä sanoja vaihdeltiin kunnes mies luovutti ja ajoi pois. Koko tämän ajan koirat olivat luonamme kiltisti vapaana. 


Kieli ja ne fiksut ilmeet olivat myös menossa mukana :D (Kuva Tuuli Oksalahti)

Olimme lähes kaksi tuntia ympäri metsiä ja mantuja samoilemassa. Tuuli laittoi koirat autoon ja jäimme vielä hetkeksi suustamme kiinni. Gatsby oli selvästi lenkistä tyytyväisen väsynyt, mutusteli jotain risua väillä ja muuten vain hengaili (tällä kertaa siinä hihnassa). Tuuli auto oli meille johtavalla kadulla muttei meidän pihassa. Pimeä oli vaihteeksi saapunut ja Gatsby jostakin syystä päätti pöhistä ohikulkijoille. Jotka olivat meidän ihan tutuiksi tulleita naapureita. Yhdelle se haukkui aluksi, totesi tutuksi ja rauhottui. Toinen haukuttiin, sitten pusutettiin ja hänen kävellessä kotiinsa, haukuttiin uudestaan. Kyllä Gatsby aina välillä esittelee vahtiviettiään, mutta lähinnä ulkona yksinollessaan. En tiedä mistä nämä puhinat nyt kumpusivat. Katsellaan mihin homma tästä kehittyy. Ei meinaan ihan heti loppunut haukkuminen kiellosta ja namiharhautuksesta huolimatta. 


Miten kaikki tämä... (Kuva Tuuli Oksalahti)

...voi mennä näin pieneen myttyyn? (Kuva Tuuli Oksalahti)

Chila vahtii poikien menoa (Kuva Tuuli Oksalahti)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti