tiistai 25. helmikuuta 2014

Kuvituksia!

Nameja?
Olemme koirien kanssa nauttineet hiihtolamastani vaikka säät ovatkin olleet aika kauheita (eli hitsikän liukasta!) Silti on ollut kiva lenkkeillä valosalla ja keskellä päivää saa olla myös melkoisen rauhassa eikä muita koiria ole juurikaan tullut vastaan. Gatsbyn kanssa ollaan hieman harjoiteltu erinäisiä rally liikkeitä ja harjoiteltu tottiskoulutuksessa suositeltua kontaktia. Gatsby tuijottaa seuratessa oikeastaan mun kättä ellen pysähdy jolloin se nostaa katseensa ihan muhunkin. Muita temppuja tehdessä, ruokaa odottaessa ja lupaa pyytäessään pienet siniset simmut tuijottaa omiin aika herkeämättä. 

NAMeja!
Tänään käytiin Iriksen ja tervu belgin Wictorin kanssa vähän omatoimi treenailemassa ilmasua. Nyt homma pelitti hienosti ja Gatsby teki jopa yhden pienen sahauksen! Ainoa negatiivinen asia oli aivan liian ihana Iris jota oli siis pakko päästä pusuttamaan joka ikinen kerta... Gatsby teki aivan saman hyppy pomppu pusu kuvion jokaisella lähetyksellä... Hienosti oli taas kerran pieni kuitenkin kuulolla sillä se selvästi alkoi ennakoida, että aina kun Iris meni kyykkyyn, niin etsintäkäsky on tulossa. Kerran se ennakoi nykäisemällä juuri samaan aikaan kun näytin ja sanoin "seek". Gatsby oli kuitenkin niin kuuliaisella tuulella, että jäikin vielä peppu maassa kysymään, että annoinko luvan nyt ihan varmasti? Mahtava pieni! ♥

Voi hanska parkaa...
Lopuksi pojat pääsivät riehumaan keskenään ja kivasti meni leikit taas yhteen. Wictorilla oli hanska leluna suussa, jotta se ei ihan koko aikaa roikkuisi Gatsbyn niskassa ja se tarjosi sitä Gatsbyllekin vedettäväksi. Alkuun pentunen ei meinannut uskaltaa hanskassa roikkua, mutta kiusaus oli lopulta liian suuri ja kivasti pojat leikkivät samalla lelulla. Lopuksi kuitenkin autoilla, kun koirat olivat jo hihnoissa, Gatsby nappasi oman kepin ja siitä se sitten vähän ärisi Wictorille. Tästä seurasi palautetta minulta, sillä tämä alkava vahtivietti ei ole niitä omia lemppareitani.

Tässä vielä pari muiden ottamaa kuvaa Wirneen tottispäivästä:

Gatsby 7 kk, 52 cm ja 16 kg.. (Kuva Jenna Oinonen)
Tintti ja Gatsby esittelevät kerjäämistaitojaan (Kuva Laura Lönnberg)



2 kommenttia:

  1. Pönöttääpä Gatsby nätisti, oikein näyttelykoira :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin :D Ollaan koitettu vähän tehdä myös tuota seisoen paikallaoloakin. Yleensä tulee yllättäen tehtyä maaten tai istuen :)

      Poista