lauantai 7. kesäkuuta 2014

Epävirallista rallya

Kävimme korkkaamassa kisauramme Gatsbyn kanssa tänään. Molemmille ensimmäiset kisat ikinä, mutta aionostaan emäntää jännitti! Paitsi hevoset. Tällä kertaa kaksi hevosta tuli meitä kohti ja lähelle, jolloin Gatsbyn häntä laski ja se haukahti kerran epävarmana. Siinä sitten hengattiin vielä vähän aikaa toisiamme tuijotellen ja taas tuo rentoutui. 

Rata oli onneksi kivan selkeä ja helppo.
Mutta ne kisat! Kaikki meni kivasti. Gatsby odotti hyvin, keskittyi loistavasti ja oma jännitys pysyi kurissa. Tosin kerran Gatsby hypähti ja sai hihnan käpälänsä alle. Tässä vaiheessa itsellä meni vähän pasmat sekaisin ja laskutaito hävisi. Ei kovin hyvä juttu liikkeessä, missä piti laskea omia askeliaan taaksepäin... Sainkin siitä -3 (epämääräisestä vikasta askeleestani), mikä oli enemmän kuin ymmärrettävä vähennys. Niinpä saldoksi tuli 97/100 ja sijoitus 4./12. Ei pöhkömmin! :) Lisäksi lapussa oli kommentti "hieno suoritus" ja saimme muutenkin muutaman kehun. Tästä on hyvä lähteä sitten niihin oikeisiin kisoihin!

Miinun oma pieni kisaaja sai niin pienen pokaalin, ettei sitä edes henno katsoa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eiös ookkin! Kaikki, joiden pisteet olisi yltäneet virallisissa tulokseen saivat pokaalin. Huvittavasti ne jaettiin kuitenkin jotenkin väärinpäin eli ne koirakot, jotka saivat vähemmän pisteitä saivat isoimmat ja meille jäi toi piskuinen! :D

      Poista