perjantai 6. kesäkuuta 2014

Menoja ja huonolaatuisia kuvia

Kävin huollattamassa autoni tänään ja minun piti keksiä tekemistä sen ajaksi (aikarvio parisen tuntia). Nappasin siis Gatsbyn mukaan ja kävimme ensimmäistä kertaa koirapuistossa. Aamupäivästä ei ihan kauheasti porukkaa puistossa ollut, mutta näimme kahdessa erässä kolme koiraa. Ensimmäinen oli iso musta, innokas sekä dominoiva uros, jota Gatsby vähän jännitti. Toinen kun ravasi melko levottomasti ja kävi aina välillä katsomassa nuorukaista nenänvarttaan pitkin hieman isotellen. Pojat sietivät hyvin toisiaan, mutta leikkejä ei saatu aikaiseksi. Sitten saimme uudet kaverit, jotka jaksoivat hetken Käpyä jahdata, mutta mustille koirille tuli äkkiä auringonpaahteessa kuuma ja niiden leikki-into loppui pikku paimenen mielestä liian pian. Ihan positiivinen koirapuistoilu kuitenkin.

Tästä jatkoimme lemmikkiliikkeeseen ja ostimme vihdoinkin uudet jäljestysvaljaat. Ne ovat käytännölliset, mutta aika rumat. Sellaista se joskus on. Punnasin Gatsbyn samalla hieman tarkemmin ja vaaka näytti aika tasan 18 kiloa. Olin kuvitellut sen painavan hieman enemmän, mutta mitäpäs pienistä. Minun pikkuinen on siis vielä pikkuinen :) 

Gatsby löysi itselleen kaksi uutta kaveria :D
Näimme myös sirkuksen asettelemassa telttojaan. He olivat laittaneet poneja, hevosia ja kamelin ulos. Kävimme niitä Gatsbyn kanssa katsomassa. Menimme melko lähelle, ponit olivat ehkä kahden metrin päässä lähimmillään. Gatsby keskittyi hienosti pyynnöstäni minuun ja oli todella rauhallinen eläinten lähellä. Yksi sirkuksen työntekijöistä tuli tuomaan vettä eläimillle ja kysäisin samalla, että onhan se ok, että koirani oli niitä katsomassa. Tähän mies meinasi, että noin hienosti käyttäytyvän koiran kanssa ei ole mitään ongelmaa :) Sain taas olla ylpeä paimenestani!

Gatsbyn mielipide auringossa poseeramisesta.
Iltapäivällä staffi Somppa kävi meitä viihdyttämässä ja koirat juoksivat innoissaan ympäri metsiä. Huipuinta (varsinkin Sompan mielestä) oli kuitenkin uiminen. Hienosti jaettiin lelut ja kasteltiin omistajiakin useaan kertaan. Gatsby tosin ei ymmärtänyt Sompan leikkiä, missä se läiskytti innoissaan vettä etutassuillaan. Tämä sai Käpyläiseltä "mitä ihmettä sä teet?!"- haukut. Nyt minulla nukkuun kotona melko väsy koira :)

Torstaina pelastettiin, kuten aina. Treeni meni kuumuudesta huolimatta kivasti. Gatsby jäi tosin vähän liiankin tyytyväisenä odottamaan maalimiehelle saapumistani. Niinpä autoin sitä sahaamisessa pyytämällä sitä luokse ja lähetämällä uudestaan näytölle. Aina välillä se innostui tässä haukahtamaan uudestaan luoksetullessa, mutta kivasti meni kaiken kaikkiaan! Lopuksi oli perinteinen palkinto eli riehuminen belgien Jedin ja Wictorin kanssa. Laskeuduimme viereiselle lammelle ja joku saattoi olla aika punainen ja hengästynyt, kun sieltä piti ylöskin kiivetä. Oli meinaan aika jyrkkä ja pitkä matka... Iris kahlasi urheasti koiria uittamaan soiselle lammelle, mistä hyvästä minulla olikin kotiinviemisinä melkoisen likainen pikku otus! Oli kuitenkin niin sen arvoista! 

Menoa ja meininkiä riitti! 
Feron verikokeen tulokset tulivat ja kaikki näytti jälleen hyvältä. Lisäksi antibiootit aauttoivat taas ja sen masu on nyt rauhoittunut. Kiva ettei mitään vakavaa ole löytynyt, mutta alkaa pikkuhiljaa hieman tympiä tämä tietämättömyys...

Jännittäviä uutisia vielä lopuksi! Tai siis mua jännittää jo! Huomenna menemmä Gatsbyn kanssa epävirallisiin rally kisoihin! Lisäksi kannatti lähettää heti keskiyöllä viesti, sillä mahduimme mukaan Tampereen ihan oikeaan rally kisaan 12.7. Tämä vasta jänskättääkin!

3 kommenttia:

  1. Onnea kisoihin! Mä pistän ton Tampereen kisan kalenteriin niin voidaan tulla kannustamaan :) Ehkä kakarat voisivat riehua kisan jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin just, että pitää kysyä, jos vähemmän juoksuiset Tampereen punainen pyörremyrsky haluais vaikka nähdä veikkaansa!

      Poista
    2. Punainen pyörremyrsky on aina palveluksessanne riehumiseen :)

      Poista