lauantai 2. marraskuuta 2013

Gatsby 15 viikkoa

Jenny on aina pyytelemässä rakenne kuvia, joten tänään kokeilin ottaa semmosen hieman paremmassa valossa (eli vielä valoisan aikaan ulkona eikä piemeässä käytävässä...) Tässä siis Gatsby 15 viikkoa, painoa 9,6 kiloa ja korkeutta ehkä n. 42 cm (mittaaja todella tumpelo tapaus).

Ikävä kyllä paras kuva seisomisesta oli pojun katsoesssa pois päin. Kelpaako Jenny?

Korvatkaamme siis naaman puuttumisen tällä kuvalla :)

Jalkoja on siis kasvatettu ja muutenkin kehitytty. Kaksi ensimmäistä hammasta on jo lähtenyt irti ja yksi uusi puskee itseään jo ulos! En meinaa käsittää mikä varhaiskypsä tuo luulee olevansa! Gatsby on myös todella hienosti omaksunut sisäsiisteyden salat eikä vahinkoja ole sattunut pitkään aikaan kuin yksin ollessa. Pieni pentunen on oppinut meinaan pyytämään ulos, jos hidas omistaja ei osaa ennakoida että juuri nyt hänellä olisi hätä! 

Lisäksi pentu on päättänt valloittaa sänkyni... Se hyppii ja pomppii siellä lähinnä Eddien päällä. Komennan sen aina alas ja kehun, kun pieni on lattialla. Samoin harjoittelimme oikein namien kanssa, ettei niiden perässä sänkyyn saa loikata. Se meni loistavasti, mutta elävässä elämässä pikku kenkkuruni on siellä useita kertoja päivässä silmän välttäessä. Samoin aamulla sain henkilökohtaisen herätyksen sänkyyni pienen karvapalluran muodossa. Olin unohtanut laittaa sen häkin kiinni illalla, kun menimme nukkumaan. Hienosti Gatsby oli siellä kuitenkin koko yön puoli kasiin asti ihan itse pysynyt :)

Loppuun pari kimppakuvaa, jotka onnistuivat jopa odotettua huonommin. Yllättävän moni tärähti :( Plus voitte kuvitella, että pieni pomppi aina perääni, kun yritin vähän kännykän kanssa peruuttaa. Normaalisti harjoitellessa Gatsby pysyy hienosti melko tiheällä palkkauksella paikallaan istumassa. Nyt kun oli veljet kisaamassa nameista, niin ei maltti riittänytkään. Vanhat pojat sen sijaa istuivat isojen tattien lailla! Tässäpä nyt parhaat palat nettikansalle ihailtaviksi:

Mun rakkaat <3

Ja tässä vielä ehdottomasti onnistunein kuva :D


4 kommenttia:

 1. Vaude kuinka ihanat kuvat nuo kolme karvakasaa metsässä! Oi jospa oisin saanut olla muukaanaa:) Pentu on kyllä huisin jännän värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aina tervetullu meitin kanssa lenkille :) Täällä on ihania mahdollisuuksia liikkua harjuilla ja järvien äärellä yms yms maaseutuidyllistä :D

   Poista
 2. Kelpa, iik miten komea minimies. <3 Siitä tulee niin upea! Ihana sun kolmikkosi, aww.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks sun standardis on matalalla :D Ja mietin ite just yks päivä kuinka söpö Gatsby on! Halusin tosiaan punaisen kaverin mutta nyt olis ihan mahdotonta kuvitella Gatsbyä minkään muun värisenä <3

   Poista