torstai 21. marraskuuta 2013

Hehkutusta!

Tänään käytiin ekaa kertaa pelastuskoirailemassa Gatsbyn kanssa täysin piemeässä. Pennulla ei ollut pienintäkään ongelmaa vipeltää maalimieheltä toiselle edes pimeässä ryteikössä. Maalimiehiä oli neljä, joista eka löytyi tarkoituksella melkein heti, jotta saatiin tarvittaessa apua. (me eli siis minä!) Tuuli kävi suotuisasti ja Gatsby sai hajut tehokkaasti supernenuunsa :) Sillä ei ollut pienintäkään irtoamisongelmaa ja maalimiehet oli taas AIVAN IHANIA! Lopun lelupalkka ei kiinnostanut, koska Gatsby halusi vaan painaa metsässä etsimässä lisää ihkuja ukkeleita :) Olen yrittänyt lelulla merkata etsimisen loppumista, mutta tänään etsintävaihde jäi päälle vielä vähäksi aikaa.Saimme kuitenkin kehuja enkä olisi enää tyytyväisempi voinut pikkuisesta olla! Se on tajunnut idean täysin ja tuntuu todella taitavalta nenukinkäyttäjältä!

Pentu oli kotiin tultaessa unisen oloinen, mutta innostui papparaiset nähtyään saamaan ärripurri väsyhepulin. Meidän illat on ollut rauhallisempia nykyään eli Gatsby osaa mennä nukkumaan ilman yliväsyneitä ärrieriepisodeja. Tänään sellainen kuitenkin tuli ja kädessäni on siitä pari kipeää todistetta. Muuten pureminen on alkanut selvästi vähentyä ja tajusin yhtenä päivänä, ettei se enää mene edes salaa sänkyyn. Eli oppimista myös talon tavoille on tapahtunut :) Se myös roikkuu huomattavasti vähemmän Eddiessä kiinni lenkeillä, tosin vapaana juoksevaa hoffilaista Gatsby innostuu aina välillä härkkimään. Pieni paimennin kirmaa pysäyttämään ison blondin otuksen ja yleensä lopputuloksena on kopsahdus ja vinkasu. Yllättäen tuntuu jossakin kun tulee hoffillinen koiraa päälle... Fero kun ei ole se kaikista nopein pysähtyjä kun massansa kerran on liikkeeseen saanut. 

Tiistaina myös nautittiin vähän vähemmän piemeän päivän tuomasta puhdista eli jokainen pääsi lenkillä hieman puuhailemaan yksittäin kanssani. Toisen olivat puussa kiinni odottamassa ja Gatsby antoi aika hyvin kuulua itsestään... Fero sai juosta lelun perässä ja hieman tokoilla, Eddieltä jäi noutojutut väliin leikatun huulen takia, mutta se sai etsiä nameja puskasta sekä tehdä pari luoksetuloa ja Gatsby sai viimeiseksi seurailla, harjoitella lelun noutamista sekä treenailla paikalla istumista. Hienosti meni kaikilta pikku treenit <3

Eddien huulen haava näyttää todella hyvältä. Olen suihkutellut sitä (mikä on Eddien mielestä tylsää plus nenään meinaa mennä kokoajan vettä) mutta muutenkin se näyttää parantuvan mukavasti. Se ei ole ollenkaan tihkuillut oikeastaan mitään eritteitä leikkauspäivän jälkeen eikä papparainen yritä kihnuttaa sitä mihinkään tai raapia sitä. Niinpä se joutuukin kestäämään lampunvarjostinelämää vain kun olen poissa kotoa. Yötkin ovat menneet oikein mukavan rauhallisesti ilman tötsää. Eddie on aina jättänyt haavansa hienosti rauhaan ja olen tyytyväinen, ettei tämäkään ole poikkeus! 

Loppukevennys.

2 kommenttia: