torstai 14. marraskuuta 2013

Pikkuinen Pattinen Papparainen

Huomasin pari päivää sitten Eddie söpösti lörpöttävässä huulessa punasen jäljen ja oletin joko Gatsbyn roikkuneen siinä tai metsässä kepin hyökänneen siihen. Eilen patti kuitenkin oli pahentunut huomattavasti, joten soitin eläinlääkäristä ajan. Tänään käytiinkin siis klinikalla ja kuten pelkäsinkin, niin pyörösolukasvainhan sillä taas oli. Maanantaina pikku papparainen joutuukin siis vaihteeksi veitsen alle. Se sais lopettaa näiden pattiensa kasvattamisen.

Huono kuva ällötyksestä.

Muuten Eddie sai pelkkiä kehuja käytöksestään ja kunnostaan. Napattiin varmuudeksi röntgen tollerin keuhkoista ja ne saivat taas kehuja. Olisivat kuulemma nuoremmallakin koiralla hyvät henkittimet saatika tämmösellä vanhuksella :) Olen yrittänyt pitää sen hyvässä kunnossa ja se kuulemma näkyi. Eli näiltä osin hyviä uutisia. Röntgenissä Eddie oli käyttäytynyt myös mallikkaasti; oli kuulemma vain heiluttanut hieman häntäänsä toisten käännellessä ja väännellessä. Kehuttiin herrasmieskoiruudeksi :) Leikkaava lääkärikin vielä totesi, ettei hänellä tollereita mitään vastaan ole mutta harvoin törmää näin mahtavaan yksilöön. Kuulemma arkuus on lisääntynyt rodussa hänen kokemustensa mukaan paljon. Arka on kyllä niin kaukana Eddien luonnekuvasta kuin vaan voin kuvitella. Se on aina ollut rohkea ja loppuunasti luotettava mahti pakkaus <3 Nyt sen tarttee vaan muistaa jaksaa selvitä leikkauksesta niinkuin se selviää aina kaikesta muustakin.

Ollaan käyty nyt Feron hampaat hoitamassa ja Eddien pattia katsastuttamassa Päijät-Hämeen eläinklinikalla ja olen ollut ainakin toistaiseksi tyytyväinen paikkaan sekä henkilökuntaan. Hinta-arvioiksi leikkauksesta, röntgenistä sekä tämän päivän tarkistuskäynnistä annettiin 350 euroa, joka ei kuulosta ollenkaan pahalta erään toisen paikan hintoihin verrattuna. Eihän se nyt pieni raha ole, mutta toivottavasti sillä saadaan taas ostettua pienelle tärkeälle lisää tervettä elinaikaa.

Yleistä söpöilyä.

4 kommenttia:

  1. Eddielle pikaista parantumista ja yrittäis nyt pitää itsensä patittomana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se on siis samanlainen kun se ekana poistettu kasvain eli eiköhän niitä ajan kanssa tuu aina vaan uusia.. Tää nyt oli niin pieni ja suht ok paikassa poistaa, että kannattaa vielä hoita, mutta seuraavasta on paha mennä sanomaan...

      Poista