perjantai 23. toukokuuta 2014

Avustetut treenit

Wirneen leirillä meitä tosiaan koulutti Sari Kärnä joka kehotti koiran auttamiseen. Pääsimme vihdoin eilen kokeilemaan uusia metodeja vanhassa tutussa porukassa ja ne toimivat ylläripylläri myös siellä! Gatsbyllä oli ihan huippu fiilis ja se kaipasi apuja edellistä kertaa vähemmän! Se irtosi hyvin, ryykäsi tutuja ihania ihmisiä hieman enemmän kuin leirin vieraita, mutta silti normaalia vähemmän! Edistystä siis! Gatsby tuli ilman kutsua luokse enkä ehtinyt edes pyytää haukkua kun sitä jo tarjottiin. Kerran tästä seurasi se, että Gatsby haukahti melko kaukana ja lähti omatoimisesti maalimiehelle. Siinä vaiheessa pyysin takaisin ja koira tuli tarpeeksi lähelle. Maalimies palkkasi taas ja tämä tuntui toimivan kivasti. Meno kuulemma näytti siltä vanhalta kunnon Gatsbyltä sen pikku lahnan sijaan, mikä minulla oli vielä viime torstaina mukana treeneissä. Ainoa ongelma oli oikeastaanse, että Gatsby oli vakuuttunut tiputtaneensa osan syötävästään yhteen puskaan palkkauksen yhteydessä ja kävikin tarkistamassa sen kahdesti silloin kuin olisi pitänyt jo ilmaista seuraavan löytyneen. Kivasti meni silti! Molempien mielestä :)


Välikevennyskuvat Wirneen leiriltä (Kuva Minna Karjalainen)

Otimme myös jäljennostoa, mutta meidän jäljestyksestä on niin kauan aikaa ettei Gatsby yhtään muistanut mitä "jälki" tarkoitti. Pienen jäljen päässä oli palkkapurkki ja tuuli kuljetti sen hajut paimenen nenään eli jäljestämisestä ei kai voi puhua vaikka minut hyvin purkille johdatettiinkin... Taidan pitäytyä lopun kepeissä, jotka merkkaavat sitä palkkaa, ettei tuo saa namihaju-apuja.

Ehkä Gatsbykin on kameraujo kuten omistajansa? Ainakin yksi lempileluista näkyy hyvin, kun Jenny niiden perään vähän aikaa sitten uteli! (Kuva Minna Karjalainen)
Samalla pieni päivitys yleisestä elosta. Kesä on hidastanut tolleri-papparaisen ja selvästi hoffinkin askel painaa kuumuudessa enemmän. Odotan siis innolla viikon päästä alkavaa lomaa, jolloin voin valvoa taas myöhempään ja lenkkeillä öisin kuten viime kesänäkin. Muuten papat ovat hyvässä kunnossa. Feronkin maha on antibioottien ansiosta rauhoittunut enkä ole enää joutunut siivoilemaan läijä kotona sekä mun on annettu nukkua kokonaisia öitä. Jos vaikka sitä painoakin vihdoinkin saisi tuolle lisää? Gatsby on saanut olla nyt yksinolot vapaana ja hyvin rauhallisesti on mennyt. Kännykän laturi oli silputtu ja tänään se oli kuljetellut kuivumassa olleita sukkia ympäriinsä, mutta kaikki olivat ihan ehjiä. Tämäkin asia tuottaa allekirjoittajalle tuutin täydeltä tyytyväisyyttä :)

Ps. Gatsbykin täytti kymmenen kuukautta ja ilmoitin sen mölli-rallytoko kisoihin. Tämän kunniaksi (ja töitä vältellessäni) päivitin banneriin hieman tuoreemman kuvan Käpyläisestä (joka on Minnan taitavaa käsialaa!)

2 kommenttia:

  1. XD Joku olisi varmasti hermostunut yksinolopuuhista. Saat olla kyllä tyytyväinen jos vain kännykän laturi oli silputtu ja pari sukkaa kanneltu. Siskonsa neiti puuhapyllyn tuholista alkaa olla jo aika pitkä. Tänään yksinollessaan ei ollut tuhonnut mitään, mutta oli kiivennyt seisoskelemaan (?) parvekkeen mansikkapenkissä. Syyllinen jätti tassunjäljet todisteeksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut kyllä tosi tyytyväinen tuholistan lyhyyteen! Hoffi on pennunkin aikana ehtinyt tekemään enemmän ääliömäisyyksiä yksin ollessaan eli erityisesti siihen verrattuna, mihin olen tottunut, niin Gatsby on ollut pelottavankin rauhallinen yksinolija! Laturin muistin laittaa parina ekana päivänä piiloon, mutta aina ei kaikkea aamuisin ehdi muistaa... Tiesin sen meinaan olevan jostakusta aika mielenkiintoinen kapistus ;) Gatsbykin kiipesi aluksi sängylle ja sieltä kyttäsi, koska olen kotiin tulossa. Onneksi pystyin sitä kätevästi ikkunan läpi komentamaan ja nyt ei ainakaan nähteni siellä ole käynyt.

      Poista