maanantai 28. heinäkuuta 2014

Ukkosen jyrinää ja rallya

Viime viikolta aurinkoinen kuva tekstiä
piristämään ! (Kuva Minna Hakala)
Tämän päivän rallytreeneistä istuimme suurimman osan ajasta autossa ukkosta ja sadetta sekä rakeita piilossa. Sade olisi vielä mennyt ja ihanasti se ilmaa raikastikin, mutta aivan pään päällä salamoiva ukonilma ei houkuttanut hortoilemaan keskelle aavaa kenttää. Housuni kastuivat, mutta sateenpitävä takki autosta löytyi. Veden pitävät kenkäni sen sijaan eivät kestäneet ylhäältä päin varren sisään satanutta vettä. Harvoin on noin tehokkaasti varpaani kengissä uineet! Lopulta saimme radan pystyyn, mutta ukkonen tuli takaisin ja saimme odotella hyvän tovin, että radalle pääsisimme. Lopulta kolme koirakkoamme kävi vuorotellen äkkiä radan rykäisemässä.

Harmitti, sillä rata oli tosi kiva! Pitkästä aikaa oli puolenvaihtoja niin edestä kuin takaakin (koiran seuraamispuoli siis vaihtuu vasemmalta oikealle tai päin vastoin) sekä liikkeestä seisominen. Olin aivan äimän käkenä, kun Käpy jäi liikkeestä paikalleen pönöttämään! Tätä ei meinaan varmaan kolmea kertaa enempää ole sen pienen elämän aikana harjoiteltu! Sen sijaan kyltti, jolla ensin istutaan, sitten seistään ja lopuksi mennään maahan oli aika haastava. Gatsby meinaan siirtyi joka asennon vaihdolla sivusuunnassa ja oli maassa lopulta poikittain. Hieman liian vinoa siis jopa rallyyn! Hyvin tuo kuitenkin istui ja makasi surutta ihan kunnolla märällä alustalla :) Saimme taas noottia varpaille tulevasta eteen istumisesta, minkä korjaamiseen ei oma mielikuvitus juuri nyt riitä. Muuten Gatsby keskittyi hyvin ukkosesta huolimatta, mutta suoraan autosta otettu koira, jota ei ole pissitetty eikä viritelty, tuppasi hieman haahuamaan toisten leikkien perään... Loppuleikissä ukkonen jyrähti taas ihan päällämme ja Gatsby hetkeksi päästi lelusta irti, mutta oli siinä taas kiinni sekunttia myöhemmin. Ukkonen ei siis tätä pikku-ukkoa haittaa! :)

2 kommenttia:

  1. Hieno Käpy! Ei taida tulla ongelmia luonnetestin/mh:n ampumisen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei pitäisi! Meilläkin kun ihan kunnolla läheiseltä ampumaradalta ja armeijan harjoituksista jyrähtelee eikä kukaan koirista niihin reagoi! Eddie nyt ei siis kuulekaan, mutta silti :D

      Poista