sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Virallista rallya!

Saumatonta yhteistyötä :D (Kuva Jenny Söderlund)
Eilen se sitten tapahtui eli korkkasimme pienen paimeneni kanssa kisauramme ihan virallisesti! Möllikisoissa olin oppinut, että kaveri saattaa haahuilla ja niin tapahtui nytkin. Erityisen suuri häiriö oli haukkuva koira, joka oli selvästi omaan nurkkaansa veteäytynyt ei ehkä parhaiden sosiaalisten taitojensa takia. Käpy ei sen haukuista oikein välittänyt ja kerran ihaili radan keskellä seisovia tuomaristoa sekä kannatusjoukkojamme kentän laidalla. Puutteellista yhteistyötä tipahteli ja kerran hihna kiristyi. Keskittyessään tuo teki aivan upeasti eikä uusimisiin ollut tarvetta vaan itse liikkeet menivät melkoisen tyylipuhtaasti! Kumpikaan meistä ei mokannut mitään katastrofaalisesti eli uskalletaan mennä kisoihin vastakin! Loppusaldo oli 94/100 ja suuri helpotuksen huokaus omistajalta ;) Tuomari lappuja antaessaan kehaisi vielä, että "tosi iloista menoa!" 

Hyviäkin pätkiä toki löytyi! (Kuva Jenny Söderlund)
Muutenkin ekat kisat menivät hyvin. En eksynyt kisapaikkaa etsiessä ja olin siellä ajoissa! Lisäksi Gatsby yllätti positiivisesti sekä odotellessa (melkoisen rauhallisesti, ainoastaan ihanan stabyhounin perään välillä kinuten) ja se käyttäytyi suorastaan sivistyneesti säkäkorkeutta mitattaessa sekä mikrosirua etsittäessä. Mittaaja ei saanut pompum pomppua tai pusua osakseen! Tosin virallinen mittaus meinasi Gatsbyn olevan ensin alle 50 cm ja sitten ehkä hieman yli. En tiedä kuinka surkeasti olen mittailut koiraani, mutta tulos heitti noin viidellä sentillä. Lisäksi Gatsby on meitä kannattamaan tulleita siskojaan korkeampi ja nekin omistajiensa mittausten mukaan ovat täten Käpyä korkeampia. Ota tästäkin selvää!

Kauhukolmikko Ilo, Gatsby ja Priya (Kuva Jenny Söderlund)
Mutta kun kerta aiheeseen päästiin, niin haluan kiittää todellakin isosti kannustajiani Milliä ja Jennyä! Aluksi epäilin ottavani paineita tutuista katsomossa, mutta sainkin läjä päin tsemppausta! Lisäksi Milli kuvasi ratamme ja Jenny otti upeita kuvia koirista koko päivän! Milli toivotti meidät Herwoodissa hampurilaisen kera tervetulleiksi. Voisiko päivä paremmin alkaa? :D Gatsby pääsi ennen kisaa hihnalenkkeilemään Priya siskonsa kanssa ja tämä meni odotettua huomattavasti paremmin. Syynä varmasti Priyan hieman rauhallisempi luonne. Sisko otti minut asunnossa hyvin tyynesti vastaan; tervehti viileästi ovella ja vetäytyi sitten pallonsa kanssa pesäänsä. Olin aivan ällikällä lyöty! Meillä vieraat otetaan sellaisen häsellyksen voimin vastaan, että epäilin Priyan olevan vähintään sairas :D

Heitä jo se keppi!!! (Kuva Jenny Söderlund)
Jenny ja Ilo tapasviat meidät kisapaikalla ja Ilo pisti veljensä kuriin ja järjestykseen! Ei ollut ihan aussie-hymy mitä Ilo veikalleen väläytteli. Gatsby leikki pientä maan matosta, mutta oli kovin kiinnostunut tyttöjen pyllyistä ja keksi ovelia hetkiä käydä niitä tutkimassa. Hyvin se kuitenkin kuunteli narttulaumamme kommennusta, kun siskot saivat tukijoukkoja kolmesta ihmisestä :) Kisan jälkeen kävimme kivalla yhteislenkillä, jonka varrella oli monia kuraojia läträttäväksi. Onneksi löytyi myös puhtaampia vesiä ihan kunnon uimiseen. Gatsby oli ahnain keppien perään säntääjä ja olipa sillä kertaalleen kaksikin keppiä suussaan uidessa. Muuten se oli pässi kepistä ainoastaan kerran eli tähän sain olla tyytyväinen! 

Ahne possu! (Kuva Jenny Söderlund)
Gatsby pääsi hyvin siskojensa leikkeihin mukaan, tosin turhan usein leikki tuppasi olemaan "Hei Ilo, kiusataanko Priyaa?" Hyvin tulivat sisaruset kuitenkin toimeen ja leikit menivät yksiin. Upeasti malttoivat myös yhdessä poseerata kameralle ja hakeutua omistajiensa viereen ihmisten ja toisten koirien ohituksien ajaksi. Kyllä oli huisi päivä kaiken kaikkiaan aivan mahtavassa seurassa! 

Fiksu kurainen koira kiittää myös kivasta päivästä :D (Kuva Jenny Söderlund) 

4 kommenttia:

  1. Voi luoja miten älyvapaa ilme Käpyllä on tossa viimesessä kuvassa XD Oli hauskaa! Tulkaa toistekkin tänne päin kisoihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös säteilekin älykkyyttä koirani mun? :D

      Tässä just kyttäilen keskiyötä ilmoittaakseni Käpyläisen seuraaviin kisoihin. Ikävä kyllä eivät tällä kertaa tosin ole sillä suunnalla.

      Poista