perjantai 8. elokuuta 2014

Suoraselkäinen nuorimies

Kennelliitto jatkoi tehokkuuttaan ja tänään putkahti omakoiraan selkäkuvauksen lasku. Heti sen hoidettuani sain tulokset näkyviin ja kaikki oli kunnossa! Kuvissa kun näkyi varjo, joka olisi saattanutkin olla jotain muuta kuin varjo, niin täytyy myöntää oloni helpottuneen hieman uutisten myötä. Olin päättänyt varjon olevan vain varjo enkä sitä juurikaan stressannut, mutta kyllä pieni epäilys aina välillä päässäni kävi vierailulla. Nyt minulla on sitten virallisesti terve koira ja agilityryhmään hain paikkaa meille hyvin mielin!

Palasimme pelastamisen pariin taas torstaina ja Gatsbyllä oli valtava vauhti päällä, kun olimme vaihteeksi avoimessa maastossa rakennusetsinnän sijaan. Tällä kertaa se irtosi mielestäni liian kauas sillä en nähnyt sitä aina ja kutsuin sen luokseni parasta toivoen (eli etten vaan kutsu sitä pois maalimieheltä tms) Otin sen sivulle ja rauhotin hieman. Tämä autttoi ainakin vähän ja kaikki maalimiehet löytyivät alun kaahailun jälkeen. Käyttäytyminen ihmisten luona oli ihan ok ja hyvin nokka löysi ukot myös korkeammalta. Pyytämättä tarjosi myös pientä sahausta, mistä olen tyytyväinen! 

Tänään vietimme päivän mökkeillen eli syöden ja uiden. Gatsby ei osaa siellä ihan rauhottua ja saa pieniä "sä huomaat mut NYT"- kohtauksia. Se myös on saanut uida kanssani tällä viikolla, mutta mökillä se tuli käskystä huolimatta lähes koko ajan ihan liki ja ui ympärilläni kuin hai. Myös Fero esitteli niiä parempia puoliaan kakkaamalla keskelle tuvan mattoa... Muuten sen masu on ollut nyt todella hyvällä mallilla ja se on käyttäytynyt oikein mallikkaasti! Se ei tongi epätoivoisena mistä tahansa itselleen syötävää ja jaksaa kivasti leikkiä Gatsbyn kanssa. Fero on ollut oikein ihana koira (tätä päivää mukaanlukematta...)

Loppukevennyksenä Eddie ja Eddien hauskat nukkuma-asennot:

2 kommenttia:

  1. Toi Eddien kuva kuvastaa myös mun fiilistä tässä viimeviikkoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole helle ollut helppoa kellekään meistä :D

      Poista